• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

Register any new domain (.COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN) for just $0.99* Use code: GETFIT99

Register any new domain (.COM, .US, .MOBI, .BIZ, .NET, .ORG, .CA, .CO.UK and .IN) for just €0.80* Use code: GETFIT99

ne prihvata kod,kaze da je jos nesto na popustu kao od izabranog,a nisam birao nista

Kod mene kaze da su oni vec sracunali najbolju ponudu i oce da mi prodaju domen za $9,99. iz nekog razloga ni kod mene kod nece da radi...

Javite ako neko uspe da progura...

Moderator kaže:
koji uzimas kad ti nudi 9.99,za com je 13.35

.com i pokazuje mi $9,99 ali su oni vec uradili apply nekog drugog kupona...

Ovo je kolilko vidim na drugom mestu samo za nove korisnike, dok na sajtu to za nove korisnike nigde ne pise vec "Register any new domain..."

Cekamo sledecu akciju :D

prosli sam uzeo za koliko 5$ ,ovaj je bas free
cekaj,jel nov korisnik ne moze da koristi neciju platnu karticu ko je vec registrovan na nju

Pise na fejsu "for new customers" napravi se novi nalog i posle par dana izvrsi se transfer :D

optimista kaže:
Pise na fejsu "for new customers" napravi se novi nalog i posle par dana izvrsi se transfer :D

budi brz i pojasni ovo,znaci mogu nalog na sestru da otvorim ,ukucam moju platnu karticu ,uzem domen,a kakav transfer pominjes

Moderator kaže:
optimista kaže:

budi brz i pojasni ovo,znaci mogu nalog na sestru da otvorim ,ukucam moju platnu karticu ,uzem domen,a kakav transfer pominjes

Bas tako.

Transfer obavis sa sestring naloga posle na svoj da bi drzao sve domene na jednom mestu.

Ja sam do sada placao sa svojom karticom na drugim racunima tako da nebi trebalo biti problema...

evo registrovao sam je i sa kodom ili bez njega cena com domena je 1.17$ nije ni to lose
reci mi samo cemu bi mi posluzio info domen uzimaju jos oko 0.18$ i jel se taj transfer sto pominjes placa

edit: pricam gluposti 1.17$ jeste 0.80e

Moderator kaže:
evo registrovao sam je i sa kodom ili bez njega cena com domena je 1.17$ nije ni to lose
reci mi samo cemu bi mi posluzio info domen uzimaju jos oko 0.18$ i jel se taj transfer sto pominjes placa

edit: pricam gluposti 1.17$ jeste 0.80e

Transfer je besplatan, a .info ti moze posluziti za neke testove ili slicno, za ostale poslove .info je dosta los...

kupio,hvala.
sta se desava sa domenom ako se ne obnovi nakon godinu dana,stavio sam obnovu na manual?
jel obavestavaju oni o tome

jel ovo lifetime cijena ili samo prva godina pa kasnije pođe musa mačka derat?
Tipa ono kupi hosting i gratis domena pa kasnije 15-20$ po godini...

nibs kaže:
jel ovo lifetime cijena ili samo prva godina pa kasnije pođe musa mačka derat?
Tipa ono kupi hosting i gratis domena pa kasnije 15-20$ po godini...

Domene mozes produziti za nekih $8,5 sa kuponom, sto se hosta tice za to nisam upucen...

Back
Na vrh