• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Godaddy Kuponi

namecheap daje sve godine koliko platis prvu, uglavnom uzimam com i cijena je 8,5$ i lifetime je cijena, kad je bila akcija za info dobio sam je za 4$ i tako mi je stalno, .net 5$ .com 5,5 (napominjem da treba uhvatit akciju) a stalno bombardiraju mailom pa sam u toku

Možda se ovi kuponi za godaddy isplate jedino za prvu godinu pa onda transferirat domene na namecheap ili slično jer uglavnom nude gratis transfer, ali opet pitanje je jel se isplati za 2-3$ mučit i čekat propagaciju DNS-a

rappin kaže:
Moderator kaže:
budi brz i pojasni ovo,znaci mogu nalog na sestru da otvorim ,ukucam moju platnu karticu ,uzem domen,a kakav transfer pominjes

Bas tako.

Transfer obavis sa sestring naloga posle na svoj da bi drzao sve domene na jednom mestu.

Ja sam do sada placao sa svojom karticom na drugim racunima tako da nebi trebalo biti problema...

Kako se transferuje domen sa jednog naloga na drugi na GoDaddy-iju?

Kupio sam sa novog naloga, pa cu ga prebacim. Nisam do sad to radio.

nibs kaže:
namecheap daje sve godine koliko platis prvu, uglavnom uzimam com i cijena je 8,5$ i lifetime je cijena, kad je bila akcija za info dobio sam je za 4$ i tako mi je stalno, .net 5$ .com 5,5 (napominjem da treba uhvatit akciju) a stalno bombardiraju mailom pa sam u toku

Možda se ovi kuponi za godaddy isplate jedino za prvu godinu pa onda transferirat domene na namecheap ili slično jer uglavnom nude gratis transfer, ali opet pitanje je jel se isplati za 2-3$ mučit i čekat propagaciju DNS-a

Uvijek mozes naci kupon za renew domene po 7.5 do 8.1$.

Hellas kaže:

Od 1.6 kako su digli cijene domena, ti kuponi su sada za renew 8.49$, nema nižih.

susjed kaže:
Hellas kaže:

Od 1.6 kako su digli cijene domena, ti kuponi su sada za renew 8.49$, nema nižih.

Krivo.

RRTV10 i ZINE10

su jos uvijek

renew .com 7.67$

Da li je dozvoljno imati 2 accounta na godaddyu?
Stigao je novi kupon:GETFIT99 koji vrijedi samo za nove accounte,pa sam kontao da napravim novi i prebacim na stari.

Moderator kaže:
vec smo pisali na predhodnoj strani ,moze,cak ti ni kod ne treba

Da li se ikome desilo da mu se sa kuponom cijena cak i povecala?
Meni se desilo da sam kupovao com+info i cijena je bila cca 6$, i reko idem ubacit kupon za 20% off, kad ono povecalo se na $9

Kao da je od one bazne cijene 12$ skunuo tih 20$

some1special kaže:
Moderator kaže:
vec smo pisali na predhodnoj strani ,moze,cak ti ni kod ne treba

Meni se desilo da sam kupovao com+info i cijena je bila cca 6$, i reko idem ubacit kupon za 20% off, kad ono povecalo se na $9

Kupon ti je ponistio akciju koja je bila primjenjena pa ti je racunao 20% off od originalne cijene.

Hellas kaže:
some1special kaže:

Kupon ti je ponistio akciju koja je bila primjenjena pa ti je racunao 20% off od originalne cijene.

ima smisla to sto pricas.... koji lopovi ;) umjesto ja da njih zajebem, oni mene zajebali

some1special kaže:
Hellas kaže:

ima smisla to sto pricas.... koji lopovi ;) umjesto ja da njih zajebem, oni mene zajebali

Pa ukucas bilo sta u kupon kod i vratice ti cijenu koja je na akciji.

Potreban godday coupon, apsolutno nijedan nece gore od navedenih, valjda su istekli.

Trenutno imaju akciju za .com domene po 4.95 $, netreba se upisati kod, automatski oduzmu popust pri plačanju. Može se uzeti do 5 komada, ali se moraju uzeti odjednom. Ja sam malo prije probao i radi.

Network Solutions akcija

Limited Time Offer

Get your domain name for $1.25
Do 3 domene po računu.
Link

RE: Network Solutions akcija

JohnWizzer kaže:
Limited Time Offer

Get your domain name for $1.25
Do 3 domene po računu.
Link

jel može ovo na više godina ili pak samo jedna godina?

Back
Na vrh