• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Etarget

Pozdrav! :drinking:drinking

može neko napisati otprilike zaradu sa ovim servisom??

znači:

impresije/klikovi/zarada

da znamo da li se isplati uopće preći na Etarget...

HVALA SVIMA !!:drinking

Trenutno imaju problema zescih s isplatom. Nisu mi jos isplatili ni zaradu od maja (svibnja). Ali prije toga su isplacivali redovno pa cu im vjerovati i strpljivo cekati.

Zarada ce ti ovisiti o poziciji i izgledu oglasne jedinice. Ako je negdje dobro istaknuta normalno da ce se vise klikati i bice veca zarada. Najmanji klik je 0,13kn ali ima i klikova od 0,50kn nekad i 1kn. Meni je prosjecni klik negdje oko 0,25kn.

Vidio na stranicama etarget.hr da imaju novu vrstu oglasa "In-page roller" , ima neko da koristi tu vrstu oglasa ?

robi76 kaže:
Vidio na stranicama etarget.hr da imaju novu vrstu oglasa "In-page roller" , ima neko da koristi tu vrstu oglasa ?

Koristi jedan moj prijatelj i kaze da je dosta bolji CTR, a cena klika mislim da mi je rekao da je ista, mozda neznatno veca. ;)

Ja sam baš jučer ubacio to na par stranica pa ćemo vidjeti rezultate

Vendetta kaže:
Ja sam baš jučer ubacio to na par stranica pa ćemo vidjeti rezultate

jel to kao ona reklama sto se pomera kad skrolujes misem?

nije bas ova je staticna, da li se Vama zadnje vrijeme jako sporo ucitavaju oglasi od Etargeta?

Koristi jedan moj prijatelj i kaze da je dosta bolji CTR, a cena klika mislim da mi je rekao da je ista, mozda neznatno veca. ;)
[/quote]

Meni je CTR skoro isti kao na običnim oglasima, a cijena klika je u lipu ista, meni se za sad čini da i nemam baš neke koristi od takvih oglasa, ali je kod mene CTR slab jer etarget nema baš puno oglasa koji su povezani s sadržajem moje stranice....

Ja san sa etargetom prošle godine ima loša iskustva, banali su mi acc bez ikakvog objašnjenja i na mailove koje san sla podršci nisan dobija nikakav odgovor. Bogu hvala pa san ima samo nekih 20-30 kuna pa nije neka šteta jedino mi je žaj šta me čak u nekih 4-5 kuna išlo bolje sa etargetom na tom sajtu nego sa adsenseom. Stime da san ima samo jedan banner od etargeta a dva od adsensea. Nije mi krivo toliko šta san banan vjerojatno san i zaslužija makar neznan zašto, jedino mi je žaj šta nisu imali dovoljno pristojnosti da odgovore na upite zašto se to dogodilo.

Mene su banovali i ostali mi duzni jer nisu imali para da me isplate,kao razlog i objasnjenje poslato mi je kratko navodjenje ljudi da klikaju a znaju i sami da imam posetu dobru na sajtu,i nije bilo nikakve prevare sa moje strane vec sa njine mogu samo reci da mogu manje web stranice da rade sa malom posetom,a zarada je mizerna.
Zaobici u sirokom luku

EDIT
UPS moja greska sad tek vidim da sam u pogresno pisao ovo se odnosi na zepter
P.S izbrisite ovaj moj post :)

Vidim da ima svakakvih iskustava.. Jel ima neko zadnje vrijeme da ima pozitivnih iskustava s etargetom? Jel isplaćuju na kraju?

Imam kaže:
Vidim da ima svakakvih iskustava.. Jel ima neko zadnje vrijeme da ima pozitivnih iskustava s etargetom? Jel isplaćuju na kraju?

Isplacuju, samo malo oglasivaca imaju pa se slabo i klika. Ali nema bolje alternative za sajtove na koje ne ide Adsense.

Ace_ kaže:
Imam kaže:

Isplacuju, samo malo oglasivaca imaju pa se slabo i klika. Ali nema bolje alternative za sajtove na koje ne ide Adsense.

Odlučio sam se malo ih oprobati jer adsense je nekako slabo išao. Općenito su im i loše reklame za hr. Probah sa raznim postavkama, ali ispada na 2000-3000 pagevieowa svega 3-4 klika što je bilo žalosno.
No da ne odlazim u OT, postavljen etarget pa ću polako vidjeti rezultate.

Hvala

Imam kaže:
Odlučio sam se malo ih oprobati jer adsense je nekako slabo išao. Općenito su im i loše reklame za hr. Probah sa raznim postavkama, ali ispada na 2000-3000 pagevieowa svega 3-4 klika što je bilo žalosno.
No da ne odlazim u OT, postavljen etarget pa ću polako vidjeti rezultate.

Hvala

Eh, ako je AdSense lose isao, eTarget ce ici jos losije jedno 3-4 puta, minimum.

evo ja sam se davno registrovao ali ne znam nikako kako da postavim oglase. Ne vidim nigdje opciju za postavljanje oglasa i zaradu, jedino da postavis svoj oglas pute etarget-a?

Ja sam iz BiH, da li mogu koristiti uopste etarget.hr?

nesim kaže:
evo ja sam se davno registrovao ali ne znam nikako kako da postavim oglase. Ne vidim nigdje opciju za postavljanje oglasa i zaradu, jedino da postavis svoj oglas pute etarget-a?

Ja sam iz BiH, da li mogu koristiti uopste etarget.hr?
Hteo si da postavis oglase na svom sajtu i tako zaradis ili da reklamiras svoj sajt kod njih?
Kod njih imas tri tipa naloga, sad sve zavisi koji ti imas tip naloga. Uglavnom sve je dosta jednostavno, samo ti mozda imas pogresan tip naloga od onoga sto bi hteo pa zato nemas te opcije sto ti trebaju.

Ne vidim nikakve tipove oglasa prilikom registracije, a sada kao registrovani clan mi je kao da hocu da ja svoj oglas reklamiram?

Ja od njih od decembra još nisam placen imam oko 2000 kuna za 3 mjeseca zaradjeno pitanje hoceli sad posle prvog isplatiti ince se nejavljaju.
napravio sam adversing account i svaki dan mi email šalju a za onaj publisher account nikad ništa.
jel ima ko iskustvo s njima da li placaju redovno? men bar kasne preko 30 dana decembar treba da isplate pocetkom februara i još ništa
Zarada za decembar je prešla 400kuna tako da su trebali isplatiti!
27835712.png

Koliko oglasa je dozvoljeno po stranici? Čitala sam njihov TOS, piše 3 oglasne jedinice. Da li ima neko pravilo kako ih treba rasporediti ili mogu kako želim?

Back
Na vrh