• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Etarget

@BlackSwan Upravitelj portala na svakoj stranici može staviti najviše 3 reklamne površine ETARGET. Kad se učita stranica od 1024x768 veličine, može se pojaviti najviše 1 reklamna površina ETARGET.

Ako se poredi eTarget i AdSense onda je ovaj prvi smiješan jer s istim rasporedom reklama i gotovo istim postavkama imam duplo manje klikova od eTargeta na isti broj poseta.... možda oni broj svaki drugi klik kao 1 :D ali eto od sad cu i njih malo koristiti pa da osobno vidim kako sve funkcionira. Dobro je pa je zarada izražena u kunama jer izgleda solidno, ali kad ih preračunam u € onda se šokiram :)

Šteta što AdSense nema InPage rollere, baš su mi cool :D

Imam pitanje danas mi je isplacena zarada ( bar tako pise ) al na racunu jos nista nije stiglo, da li se ovo desavalo nekome? Koliko treba da prodje od uplate do leganja na racun?

Davor kaže:
Imam pitanje danas mi je isplacena zarada ( bar tako pise ) al na racunu jos nista nije stiglo, da li se ovo desavalo nekome? Koliko treba da prodje od uplate do leganja na racun?

Strpi se dan-dva. Obicno legne isti dan, ali ako je uplaceno u drugoj banci nego sto ti imas racun ceka se malo duze.

Stavio bih etarget reklame na nekoliko blgova đe nije dozvoljen adsense... Mene zanima, đe da se registrujem?

Na etarget.com, .rs, ili .hr??? Iz Crne Gore sam.

Pozdrav ekipo. Imam par pitanja što se ove mreže tiče.
Prvo je, koliko im je dobar PPM sistem? Mislim, da li su im ok cene, i zna li neko ovako otprilike koliko se kreću?
I drugo pitanje je, da li onde kada sa kreira nalog (Iz Srbije sam, i registrovacu se na etarget.rs) treba da se upise devizni ili žiro (dinarski) račun?
Hvala unapred! :)

Može pomoć, kako da ih kontaktiram da me napokon ispalte jer mi već 2 mjeseca stoji status spremno za isplatu a kontaktirao sam ih 20-ak puta i nitko ne odgovara, također telefon ništa...

Spartanac kaže:
Pozdrav ekipo. Imam par pitanja što se ove mreže tiče.
Prvo je, koliko im je dobar PPM sistem? Mislim, da li su im ok cene, i zna li neko ovako otprilike koliko se kreću?
I drugo pitanje je, da li onde kada sa kreira nalog (Iz Srbije sam, i registrovacu se na etarget.rs) treba da se upise devizni ili žiro (dinarski) račun?
Hvala unapred! :)

Da si pitao pre 8-10 meseci preporucio bi ih kao dobru opciju za domace ( posecene ) sajtove koji ne mogu da drze google adsense ali sada ti nikako ali bas nikako ne savetujem da ulazis u pricu s njima, inace upisuje se devizni u punom ( IBAN ) formatu...

ivan19992 kaže:
Može pomoć, kako da ih kontaktiram da me napokon ispalte jer mi već 2 mjeseca stoji status spremno za isplatu a kontaktirao sam ih 20-ak puta i nitko ne odgovara, također telefon ništa...

Mene su do sada isplatili svaki puta na vreme bar tu ne mogu da se zalim, a na mail su odgovarali za 1-3 dana... :)

Izbjegavajte etarget kako god znate, meni kasne 2 mjeseca sa minimalnom isplatom i danas sam ih uspio dobiti na telefon nakon što sam nazvao s mobitela(očito su blokirali telefon koji sam ostavio u postavkama pa ih nikako nisam mogao dobiti). Uglavnom ženska kaže da u trenutnoj situaciji ne mogu isplatiti nego postupno trebaju partnere isplatiti a kad sam joj rekao da u ugovoru piše da isplata treba biti u roku 30 dana nastao je muk. Znam da te novce nikada neću vidjeti ali to im nije u redu uopće...

Nevjerojatno, 3 mjeseca čekam na isplatu i konačno 27.11. piše isplaćeno ali na bankovnom računu nije ništa uplaćeno. Naravno na telefon se ne javljaju, jedanput sam ih uspio dobiti kad sam zvao sa mobitela međutim sad ih više ni preko mobitela ne mogu dobiti(vjerojatno su mi blokirali br ili nešto) a o mailovima da ne govorim, uopće ne odgovaraju. Koliko vidim veći portali su se prestali oglašavati kod njih, index, 24 sata.. Preporuka svim da ih izbjegavate.

Ovaj etarget je zivi ocaj. Na stranici sa erotskim sadrzajem na hrvatskom (erotske price) koja ima preko 1000 UV dnevno, zarada je tako bijedna da su iznosi kunu ili dvije na dan u najboljim danima. I non stop se vrti jedna te ista reklama posvuda na stranici, za nekakve energetkse certifikate. U vrijeme kad su bile reklame za sex shopove i slicno, zarada je znala biti i desetak kuna na dan. I to je bijeda i mizerija, ali bolje neko recimo jucer, gdje je sa 1500 UV zarada bila ravnih 13 lipa, i bio je samo jedan jedini klik na stranici. Pa sta da radim, ima li neko nekakav savjet ?!

prije par godina kad sam imao etarget, nije bilo tako lose, ali je bila borba za isplatu svaki mjesec tako da mi je to ubrzo dosadilo. Alternative su bile jucy ads ili tak nesto, a oni su placali neku mizeriju. Tak da ti nemam sta pametno predloziti

Eventualno se probaj pogoditi za neku lovu s ekipom sto prodaje ove viagre, sex shopovi i sl. Ja sam neke pola godine uspio reklamirati neku firmu, nije bila bas neka lova ali je islo. Pa eto, probaj eventualno tako.

Back
Na vrh