bojanposao
Dobro znana faca
- Tu od
- 25 Ožu 2010
Da ne openingam novu temu... ako sam iz BiH, mogu primati eTarget isplate na devizni racun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DavidVictor kaže:Koliko ste dugo čekali da vam odobre reklamnu površinu sa eTargeta?
Pošto sam se ja regovao pre 3 dana, gde je firma popunio sam ime i prezime kao što su i sami naveli da treba za one koji nemaju firmu, i kada je to prošlo, kreirao sam reklamnu površinu neku manju samo da probam sa code-om, dobio sam code ali ne funkcioniše dok ga oni ne odobre....a meni na e-mail ne stiže ništa evo već treći je dan...
Jel su oni inače tako neodgovorni i spori ili je sada samo izuzetak?
Kakva ste iskustva imali sa njima po pitanju brzine njihovog odgovora i slično?
reflex kaže:Zanima me kod Srpskog etargeta, da li isplaćuju u HR i da li za pristup moram imati firmu?
Hvala!
reflex kaže:Da ali stranica je na srpskom, a etarher.hr ima hr oglase, ja bi srpske oglase od etargeta.rs
Što se upisuje pod:
* Naziv firme:
* Matični broj firme:
mladja04 kaže:Saradjujem sa njim od gotovo njihovog osnivanja. Neplacaju dosta za klik, ali su dobri jer ne kradu klikove i mislim d aracunaju sve klikove (nebitno odakle je korisnik). Skoro sam imao isplatu, ali placaju samo preko pravnog lica tako da sam morao zamoliti drugara da uplate novac na njegovu firmu koji mi je onda on dao. Podrska im je ljubazna i isplata je obavljena u dogovoru sa njima i na nacin kako meni odgovara.
Moja preporuka za saradnju sa ovim pouzdanim partnerom, ali mana im je sto malo placaju klik. No zrno po zrno proja, kaze se, pa tako malo po malo i nakupi se.
Trenutno, recimo juce sam imao 350 000 prikaza reklama, oko 150 klikova i oko 280 dinaraNesto ovde ne stima, ali sta je tu je...
Pozdrav, Mladen
mladja04 kaže:Saradjujem sa njim od gotovo njihovog osnivanja. Neplacaju dosta za klik, ali su dobri jer ne kradu klikove i mislim d aracunaju sve klikove (nebitno odakle je korisnik). Skoro sam imao isplatu, ali placaju samo preko pravnog lica tako da sam morao zamoliti drugara da uplate novac na njegovu firmu koji mi je onda on dao. Podrska im je ljubazna i isplata je obavljena u dogovoru sa njima i na nacin kako meni odgovara.
Moja preporuka za saradnju sa ovim pouzdanim partnerom, ali mana im je sto malo placaju klik. No zrno po zrno proja, kaze se, pa tako malo po malo i nakupi se.
Trenutno, recimo juce sam imao 350 000 prikaza reklama, oko 150 klikova i oko 280 dinaraNesto ovde ne stima, ali sta je tu je...
Pozdrav, Mladen
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke