Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imenik kaže:I ja nesto brljavim s ovim Cpalead + Youtube ali nisam zadovoljan jer moji klipovi imaju malo pregleda iako sam natrpao tagove stavio odgovarajuci title stavio solidan description .Nise koje obradujem su nove igrice i filmovi Youtube me mrzioke Gledam neke klipove koji imaju 1,000 000 pregleda ,a zivo su smece npr lik je snimao svoju macku i objavio na youtube i to ljudi gledaju WTF?Moram li reci da taj klip nema cak ni neke exstra nabudzene tagove ni neki description ali ljudi to i dalje gledaju.Cini mi se da cu morati otici u zoloski vrt da i ja snimim zivotinjski dokumentarac .
Black Dragon kaže:Imenik kaže:I ja nesto brljavim s ovim Cpalead + Youtube ali nisam zadovoljan jer moji klipovi imaju malo pregleda iako sam natrpao tagove stavio odgovarajuci title stavio solidan description .Nise koje obradujem su nove igrice i filmovi Youtube me mrzioke Gledam neke klipove koji imaju 1,000 000 pregleda ,a zivo su smece npr lik je snimao svoju macku i objavio na youtube i to ljudi gledaju WTF?Moram li reci da taj klip nema cak ni neke exstra nabudzene tagove ni neki description ali ljudi to i dalje gledaju.Cini mi se da cu morati otici u zoloski vrt da i ja snimim zivotinjski dokumentarac .
Najbolje je da odes i da malo bolje proucis YouTube boost views tehnike jer kako vidis nije sve u tagovima i u naslovima (Ok od toga se moze izvuci dosta viewsa ali ukoliko znas)
O Black Dragon tvoje misljenje cjenim jer si uspjesno spojio sharecash i youtube ,a gdje to mogu malo bolje pogledati imas li neku preporuku?
nemanja87 kaže:poslao sam aplikaciju za CPA Lead , i poslali su mi mail na kom pise da je denied zbog;
You did not provide enough relevant information on your application.
• We do not accept cash incentive / GPT traffic (end users completing surveys for real money).
mozete li mi reci o cemu se ovde radi i gde sam pogresio pri aplikaciji
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke