• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPA Lead

Ocigledno u Widgets.
Pa Create New Widget,
onda samo prati korake i na kraju dobijas kod.
Ako negde zapne , javi

Evo postavio sam svoj prvi prolaz(gateway) :) i sad cu da vidim dal cu da zaradim neke $$ :klanjanje:klanjanje:klanjanje

I ja nesto brljavim s ovim Cpalead + Youtube ali nisam zadovoljan jer moji klipovi imaju malo pregleda iako sam natrpao tagove stavio odgovarajuci title stavio solidan description .Nise koje obradujem su nove igrice i filmovi Youtube me mrzi:poke Gledam neke klipove koji imaju 1,000 000 pregleda ,a zivo su smece npr lik je snimao svoju macku i objavio na youtube i to ljudi gledaju WTF?Moram li reci da taj klip nema cak ni neke exstra nabudzene tagove ni neki description ali ljudi to i dalje gledaju.Cini mi se da cu morati otici u zoloski vrt da i ja snimim zivotinjski dokumentarac .

Imenik kaže:
I ja nesto brljavim s ovim Cpalead + Youtube ali nisam zadovoljan jer moji klipovi imaju malo pregleda iako sam natrpao tagove stavio odgovarajuci title stavio solidan description .Nise koje obradujem su nove igrice i filmovi Youtube me mrzi:poke Gledam neke klipove koji imaju 1,000 000 pregleda ,a zivo su smece npr lik je snimao svoju macku i objavio na youtube i to ljudi gledaju WTF?Moram li reci da taj klip nema cak ni neke exstra nabudzene tagove ni neki description ali ljudi to i dalje gledaju.Cini mi se da cu morati otici u zoloski vrt da i ja snimim zivotinjski dokumentarac .

Najbolje je da odes i da malo bolje proucis YouTube boost views tehnike jer kako vidis nije sve u tagovima i u naslovima (Ok od toga se moze izvuci dosta viewsa ali ukoliko znas)

Black Dragon kaže:
Imenik kaže:

Najbolje je da odes i da malo bolje proucis YouTube boost views tehnike jer kako vidis nije sve u tagovima i u naslovima (Ok od toga se moze izvuci dosta viewsa ali ukoliko znas)

O Black Dragon tvoje misljenje cjenim jer si uspjesno spojio sharecash i youtube ,a gdje to mogu malo bolje pogledati imas li neku preporuku?

O Black Dragon tvoje misljenje cjenim jer si uspjesno spojio sharecash i youtube ,a gdje to mogu malo bolje pogledati imas li neku preporuku?

Pa prvo idi vidi ovde na forumu (ako vec nisi) ima li sta o tome pa posle mozes otici na BHW,DP i ostale Im forume gde mozes naci stvarno puno materijala o tome.Sedi citaj i posle uzmi testiraj i vidi sta funkcionise a sta ne.[/quote]

Evo pao je i prvi $

cpalead.png

Da li moze da se namesti da survey bude samo za srbiju i okolinu?

Nema nista ni od ovoga, jer su pola stvari zabranili za raditi, ono sto mi je najvise donoslio zaradu, sad nesmijem raditi. Stvarno vise neznam sta da radim. Katastrofa.

rovad kaže:
A koje si to BH tehnike sve koristio? :taunt

Youtube i download nekih stvari, ali da nepricam o tome ovdje.

Jedno pitanje...ja npr. stavim offer za SAD, a posjetitelj mi bude recimo iz Hrvatske, sto se tada dogodi..??

mile108 kaže:
Jedno pitanje...ja npr. stavim offer za SAD, a posjetitelj mi bude recimo iz Hrvatske, sto se tada dogodi..??

Sorry, There are no surveys available to your
country at this time. Please try back later.

E da...to mi je poznato
Tražim sad po CPAlead-u...nema niti jedan worldwide offer...

Nema, ali imaš ove neke koji malo plaćaju al se prikazuju u pun k***c zemalja.

Kako da namestim da mogu i sa balkana da popunjavaju survey, jt. kako se namesta survey koji ja hocu?

Mislim da se ne može, jer su surveyi/offeri po zemljama. A ako oćeš da se prikazuju samo offeri koje ti želiš to moraš namjestit dok radiš widget.

razmisljam za koji network da se opredelim , koji je po vama najbolje placen i lak da upotrebu da tako kazem. jel ovo Ammount of programs listed bitno ?

poslao sam aplikaciju za CPA Lead , i poslali su mi mail na kom pise da je denied zbog;

You did not provide enough relevant information on your application.

• We do not accept cash incentive / GPT traffic (end users completing surveys for real money).

mozete li mi reci o cemu se ovde radi i gde sam pogresio pri aplikaciji

nemanja87 kaže:
poslao sam aplikaciju za CPA Lead , i poslali su mi mail na kom pise da je denied zbog;

You did not provide enough relevant information on your application.

• We do not accept cash incentive / GPT traffic (end users completing surveys for real money).

mozete li mi reci o cemu se ovde radi i gde sam pogresio pri aplikaciji

lijepo odes na translate.google.com :poke

Back
Na vrh