• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

CPA Lead

simbak kaže:
Nikolina kaže:
Interesuje me jos da li je CPALead scam...

Ne nije scam, samo ne smijes krsiti njihova pravila.

Nije scam, ali mnogo ljudi koji prema vlastitom svjedočenju nisu kršili pravila je bilo izbačeno. Mene nisu izbacili i isplatili su me, a čak sam u početku i kršio neka njihova pravila - to ti se na kraju sve svodi na individualno iskustvo svakog pojedinca.

Najlakše je se osigurat tako da se uvijek svog affiliate managera sve što vam nije jasno, prije neke kampanje uvijek pitajte što on ili ona misli i je li dopušteno vodit takvu kampanju itd.
Ja recimo u zadnje vrijeme uvijek pitam svog AM-a na Adscend Media mreži smijem li dovodit promet na tu i tu stranicu sa tog i tog izvora.

Budite otvoreni/e prema njima, imajte kakav takav odnos i onda će oni imat više razumijevanja ako kojim slučajem zafrknete nešto.

Pa ako kazete da nije, pokusacu, bicu u stalnom kontaktu sa mojim menadzerom pa cu videti :)
Hvala u svakom slucaju

:giggle :giggle :giggle :giggle evo ga pao i kod mene prvi lead u povijesti mog zaradjivanja preko cpalead-a.. :) ponosan sam na sebe :)

Joza95 kaže:
:giggle :giggle :giggle :giggle evo ga pao i kod mene prvi lead u povijesti mog zaradjivanja preko cpalead-a.. :) ponosan sam na sebe :)

:drinking

Sad ih nakupi još barem 99 999 OK?

Joza95 kaže:
hm jel mi moze samo neko objasniti na koji se nacin ovdje zaradjuje preko CPaled-a...pocetnik jesam ali nisam glup, pa eto...bio bih vam zahvalan...pozz :D;)

Stepski Vuk kaže:
Joza95 kaže:
hm jel mi moze samo neko objasniti na koji se nacin ovdje zaradjuje preko CPaled-a...pocetnik jesam ali nisam glup, pa eto...bio bih vam zahvalan...pozz :D;)

search !!
https://internetzarada.org/osnove-cpa-t-2936.html

pozzzz, ako moze pitanje , imam par klikova na CPalead.com i pise vrijednost ali gore u vrhu uopste ne pise koliko sam dolara zaradio pise 0 .
Pse payout npr 0.60 a na total 0.00 i gore u vrhu nista :((

dinoni kaže:
pozzzz, ako moze pitanje , imam par klikova na CPalead.com i pise vrijednost ali gore u vrhu uopste ne pise koliko sam dolara zaradio pise 0 .
Pse payout npr 0.60 a na total 0.00 i gore u vrhu nista :((
nisu ispunili survey..cpalead placa po ispunjenom surveyu a ne po kliku

Campaign Name Clicks Leads EPC Ratio *Payout Total
Play Zombie Rush Today! 1 0 $0.00 0% $1.95 $0.00

Evo kako to izgleda , sumnjam da ce iko i ispuniti surveys kad nisu do sad imam 10 jedinstvenih klikova ali eto TOTAL nula :(
bas mi je krivo a ponadao sam se da bi moglo upaliti imam oko 600 posjeta na dan i moglo bi se lijepo uzeti , steta ja se nadao da ce me isplatiti dok se istrosi surveyi od kompanije :) jbg !!
hvala na odgovoru

Sto ce tice CPALeada ako uspijes dogurati do 5% to je super. Kvaliteta im je jako opala, ponude su zakomplicirali ajme. Moj savjet probaj sa nekom od drugih mreza.

A koji je po tebi najbolji ako nije problem i imaj u vidu da su kod mene vecinom posjetioci iz ex-yu , hvala !?

Ja trenutno koristim adscendmedia. I mogu reci da sam pre zadovoljan.
Sto se tice posjete morati cu te razocarati. Za nase krajeve ima jako malo ponuda, a i ono sto ima cijena je prava sica.

A da li je isti princip kao i u PCalead , mislim na otvaranje prozorcica , i da li je dozvoljen ako imas na stranici i gugl reklamu posto mi je stranica puna gugl adsa :)

rovad kaže:
simbak kaže:
Ne nije scam, samo ne smijes krsiti njihova pravila.

Nije scam, ali mnogo ljudi koji prema vlastitom svjedočenju nisu kršili pravila je bilo izbačeno. Mene nisu izbacili i isplatili su me, a čak sam u početku i kršio neka njihova pravila - to ti se na kraju sve svodi na individualno iskustvo svakog pojedinca.

Najlakše je se osigurat tako da se uvijek svog affiliate managera sve što vam nije jasno, prije neke kampanje uvijek pitajte što on ili ona misli i je li dopušteno vodit takvu kampanju itd.
Ja recimo u zadnje vrijeme uvijek pitam svog AM-a na Adscend Media mreži smijem li dovodit promet na tu i tu stranicu sa tog i tog izvora.

Budite otvoreni/e prema njima, imajte kakav takav odnos i onda će oni imat više razumijevanja ako kojim slučajem zafrknete nešto.
poozz ajd javi mi se na skype: zlajo.dj da te se prijavim na adscendmedia ako ti nije problem

Ja sam ih koristio i losi su. Prvo sto im je support katastrofalan te nekad i ne odgovre na poruku. Druga stvar je da sam i na MgCashu i na AdworkMediji imao vecu zaradu.

Back
Na vrh