• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlertPay

golub1982 kaže:
Da li se mozda nekome desilo ko je povlacio preko bank wire-a da sada $$$ ceka duze vreme nego pre... Naime, prethodna povlakanja moja su trajala "svega" 7-8 dana... Tacnije za 7-8 dana od dana kada sam povukao $$$, oni su mi bili na deviznom... Medjutim sutra je 7 dan od kako sam zatrazio isplatu i jos mi stoji pending status na ap accountu... Jel mozda neko zna o cemu se tu radi zasto tos ad traje duze...? Dal` je to nesto vanredno ili ce od sada tako biti...

Pitanje je adekvatno za AlertPay centar za pomoc korisnicima.

Evo ja imam nekih 145$ na tom vražjem APu, neverificiran račun i nemam pojma šta ću s tim ...a slat njima 50$ doznakom za verifikaciju ne namjeravam :depressed
...pa ako ima neko da me izbavi muka, da si može isplaćivat normalno sa APa pa da mi zamijeni te pare u MB bio bi zahvalan,...ja 145 na AP, meni 100 na Mb i basta...ako ne to onda bar neka preporuka šta radit da nemoran kupovat kinesku robu u jednom od 3 webshopa šta primaju ap :lol

Po mogućnosti da taj neko ima više od 2 posta :taunt

Isprike ako je zabranjeno ovo, brišite onda slobodno, ali vidio sam na početku topica neki lik je tražio slično niko nije brisao/komentirao ...

valizor kaže:
Evo ja imam nekih 145$ na tom vražjem APu, neverificiran račun i nemam pojma šta ću s tim ...a slat njima 50$ doznakom za verifikaciju ne namjeravam :depressed
...pa ako ima neko da me izbavi muka, da si može isplaćivat normalno sa APa pa da mi zamijeni te pare u MB bio bi zahvalan,...ja 145 na AP, meni 100 na Mb i basta...ako ne to onda bar neka preporuka šta radit da nemoran kupovat kinesku robu u jednom od 3 webshopa šta primaju ap :lol

Po mogućnosti da taj neko ima više od 2 posta :taunt

Isprike ako je zabranjeno ovo, brišite onda slobodno, ali vidio sam na početku topica neki lik je tražio slično niko nije brisao/komentirao ...
[/quote

Nov sam u svemu ovome pa mi treba pomoc:
Nameravam da sad stavim nekih 100$ na AP, a nisam otvorio racun u banci jos a samim tim nisam ni verifikovao. Da li je ok staviti novac na AP bez obzira na ove stvari, pa tek onda da se povezem sa bankom ili je neophodno prvo sve uraditi sa bankom? Hvala puno.

Back
Na vrh