• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Adnow [zvanična tema]

mrgood kaže:
Bjezi sa mgid jer imaju malware u kodu, i ja i prijatelj dobili upozorenje u webmaster tools pred desetak dana.

ako je adnow bolji od one statistike sa slike vratiti ću se ... meni je cpm na adnow bio 0.33 ali je poceo opadati na kraju bio 0.02 xd ... na mgidu je makar stabilno :S

Kod mene stoji da su isplate preko paypala privremeno suspendovane :sigh
Nisu baš dugo trajali...:stars

Ja sam dobio odgovor da imaju problema sa pejpalom i da će to potrajati 3 ili više sedmica, kao i da možemo primati pare na devizni račun. Devizni račun je super opcija za primanje novca samo što je visoka provizija za slanje (25$) + ko zna koliko će tu još banka da odbije..mada kada pogledam koliko odbijaju kada šalju na pejpal + povlačenje (4EUR) dođe mi to otprilike tu negdje.

Da li je neko pokušao da prebaci novac wire metodom ?
Preko ovog Tipalti sistema provizija je 25$ po transakciji.

Pajpal odbija sve sumnjive,sto znaci da je mozda neko ko koristi adnow prijavljivao pajpalu da nije dobio isplatu i pajpal ih je nakratko blokirao.

1kvota1 kaže:
Da li je neko pokušao da prebaci novac wire metodom ?
Preko ovog Tipalti sistema provizija je 25$ po transakciji.

Ja sam podesio da šalju kada bude 525$, znači jednom mjesečno da šalju na devizni račun. Ako budem imao samo tih 25$ trošak onda će me to povoljnije izaći nego ovako preko pejpala.

liquid kaže:
mrgood kaže:
Bjezi sa mgid jer imaju malware u kodu, i ja i prijatelj dobili upozorenje u webmaster tools pred desetak dana.

ako je adnow bolji od one statistike sa slike vratiti ću se ... meni je cpm na adnow bio 0.33 ali je poceo opadati na kraju bio 0.02 xd ... na mgidu je makar stabilno :S

Da je ne znam kako stabilno, kad ti Google lupi penal radi malwarea na stranici, pozalit ces sta si ikad stavio mgid.

sTJQ0NX.png

Od 6 mogućih reklama, sve su iste (samo slika drugačija)

UrJziXq.png

Od 6 mogućih reklama, 4 su iste. Iako zarađujem solidno sa adnow, ovo prikazivanje istih reklama mi se čini baš bezveze.

Juče smo poslali sve isplate na paypal za period do 20.03. Ako neko nije dobio novac, kontaktirajte podršku putem tiketa.

Back
Na vrh