Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
drsb kaže:Posle dve nedelje gde mi je klik bio uglavnom 0.03 a nekad i 0.02 ponovo su smanjili na 0.01, ali šta da se radi. Je l moram da čekam 20$ za prvu isplatu ili mogu i sa manje?
IMEmperor kaže:Do 0.02 $ po kliku je okej, sve ispod toga je stvarno bezveze, tako da ako se zadrži tu onda u redu.
Nego ne znam šta se dešava sa ljudima koji su hteli da se uključe u njihovu mrežu kao oglašavači, jel to može ili ne može?
IMEmperor kaže:Pa da, većina ljudi ceo život i provede tako dovodeći sebe u poziciju da misli da nema drugog izbora, a zapravo skoro uvek ih ima. Samo se mora izboriti za njih. Ja ispod 0.02$ neću ići, jer smatram da je traffic visoko kvalitetan.
Jokja kaže:Jel gledao ko statistiku ovog njihovog sajta?http://www.similarweb.com/website/impressionv.info#overview
U poslednjih mesec dana imali su 9,6 miliona samo sa desktopa, plus još najmanje toliko sa mobilnih uredjaja. Zanimljivo je da isti ovaj sajt koriste i za Madjarsko, Grčko, Rumunsko i Tursko govorno područje.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke