• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zelim odobriti AdSense

Ima ona "ja ga krstim, a on podriguje"
Niko ovde ne govori da ne mogu da postoje dve osobe sa istim imenom, ovde je pitanje bilo da li on moze da napravi 2 Adsense naloga stim sto ce na drugom promenuti adresu, a zadrzati ime.
Moze da pokusa tako da uradi, to ce verovatno i funkcionisati. Pitanje je samo vremena kade ce suspendovati oba naloga zbog krsenja njihovog ToS-a. Onda se postavlja pitanje sta je postignuto time sto si zeleo da "prevaris sistem" umesto da jednostavno u 2 klika uklonis prvi nalog i otvoris novi sa novom adresom. Ja sam zbog mnogo banalnije greske mogao da ostanem bez Adsense naloga, tako da sigurno necu da savetujem nikog da pokusa da "prevari" Google, jer ni sami nismo svesni koliko mnogo zna o nama, a mi tako malo o istom.
Nesto vise o Adsense nalozima na linku ispod:
https://support.google.com/adsense/answer/9729?hl=en

Ujedino bih zeleo da zamolim administratore/moderatore da mi banuju/uklone nalog sa ovog foruma .
Hvala i sretno svima!

Ja govorim da li je moguce ili ne, a ne da li to treba da radi ili ne.
Svakako niko ne moze prevariti Gugl, tako da je na njemu da odluci sta ce raditi.

hvala na odg.

Vecina vas ima dva naloga iako radite sve legalno kao i ja. Pa dajte mi neki savjet.

Ja samo zelim da raspolovim prihode na dva bankovna racuna.

Odakle ti to da vecina ima dva naloga?
To krsi ToS kao sto je Kiza rekao, tako da 99% ljudi koji rade legalno nemaju 2 naloga.

Loxo kaže:
Odakle ti to da vecina ima dva naloga?
To krsi ToS kao sto je Kiza rekao, tako da 99% ljudi koji rade legalno nemaju 2 naloga.

ok, neka bude kako ti kazes. Ja nisam mislio da se bavim spamom. Nego da prijavim nove stranice i yt kanale na drugi racun, da podijelim zaradu. Ti mene potpuno razumijes o cemu pricam.

Pa jednostavno napravi na nekog drugara ili nekog iz porodice sa svim njegovim informacijama

Sta mislite, da li je dovoljno imati 12 unikatnih clanaka da bi vam odobrili adsense? Bas sam se potrudio i napisao 12 po mom misljenju odlicnih clanaka, pa ne ynam da li da apliciram ili da cekam jos :)

Ne znam šta bi ti rekla. Probaj pa ćeš videti. Zaista ne znam koliko je dovoljno da bi te prihvatili.

neko je već pisao da je primljen sa samo dve stranice. važno je da stranice izgledaju popunjeno.
apliciraj, dobićeš makar povratnu informaciju šta zameraju i šta ti je činiti. u medjuvremenu radiš na novim člancima, novim idejama....

Pa tako sam i ja razmisljao. Aplicirao sam pa cu bar sto kazes da dobijem feedback i znam sta treba da ispravim ako me odbiju. Mada me nesto greje sunce i nadam se da ce da prodje ovog puta :)
Nego me buni zasto na mestima gde sam postavio kodove nije onaj narandzasti kvadrat nego samo belo ...
Reklama mi je na pocetku clanka i na kraju sajt

umesto oglasa bude belo dok ne odobre. to nek te ne brine.
sasvim solidno izgleda sajt, ja nemam zamerki ;-)

m.novisad kaže:
umesto oglasa bude belo dok ne odobre. to nek te ne brine.
sasvim solidno izgleda sajt, ja nemam zamerki ;-)

Hvala na podrsci :) Prva ozbiljnija stvar u koju sam ulozio vreme. Polako pocinjem da ulazim u stos :) Treba jos logo da mi stigne i bice jos lepsi.

koliko dugo cekati da se pojave reklame

Da li neko zna koliko dugo cu cekati da mi se pojave reklame na blogu?
Napravio sam blog i povezao ga sa adsensom
znaci u potpunosti nije odobren ali reklame sam napravio i postavio na blog ali cekam vec dugo vremena da se pojave
Svaki dan dobijam redovne preglede!!

ranije se se čekalo oko desetak dana. u poslednje vreme se ili malo duže čeka ili su samo novajlije nestrpljive :-D

Javi obavezno da li si prosao... Ja mislim da cekanje zavisi od broja poseta, ja sam na jednom sajtu bez poseta cekao 25dana...

I odbili su me naravno, nisam skoro cuo da su nekog primili ali nemoj da te to obeshrabri :)

posete nisu važne, ili bar nisu bile kad su meni odobrili još pre oko dve godine.
i ako jesu važne, stavite ovde na forumu url sajta u potpis i dobijaćete nešto poseta, jer uvek ima znatiželjnih da vide šta i kako drugi rade ;-)

da ne otvaram novu temu pitaću usput ovde...
da li neko od članova foruma koristi adsens za pretragu i kakva su iskustva?

Ni ja nisam čula da su skoro nekoga prihvatili. Čak ni sajtove stare godinu dana sa već lepom posetom.

Oko dva meseca, u drugom mesecu je imao preko 1000 unikatnih poseta dnevno. Naravno svi tekstovi su bili unikatni.

Back
Na vrh