Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.resellerspanel.com/
dbomestar kaže:Neo, dobro je sto se zelis pripremit ali ipak oko nekih stvari je cak vaznije iskustvo nego najbolje razradjeni plan. Neznam koliko imas iskustva sa izradom web stranica ali to moze biti poprilicno zahtjevan posao jer ipak poslujes s ljudima. Bez obzira sto ova metoda pruza ljudima nesto besplatno ali oni sigurno nece htjet za svoj posao neku bzvz stranicu koja ce im vise stetit nego koristit. Tako da treba shvatit da je "human factor" ipak najtezi dio price. Treba razmislit kako ces rijesiti support prije sklapanja posla pa support nakon sto je stranica gotova. Sta ako stranica bude nedostupna pa te kontaktiraju jer ipak si im ti "radio veb stranicu". Mislim ljudi ne kuze sta je to hosting, sta je tvoj posao itd. Oni ce te pitat za sve moguce stvari u vezi web stranice, cak i ako treba podesit e-mail sa hostingom pa ce te pitat kako da pogledaju mail i takve stvari. Morat ces cekat textove za sajt, pa onda se predomisle nakon tjedan dana jer im vise taj tekst ne odgovara itd. itd. Neznam dali imas takvog iskustva s ljudima, ako da onda super, znas sta treba ocekivat. Ako ne onda se pripremi i na se te stvari jer sve te "popratne" stvari sto se cine kao sitnice ce ti biti 50% posla.
jokara25 kaže:Host Gator je ok, ali evo ponovicu deseti put na ovom forumu istu stvar. Registruj se na Commission Junction sa kojim radi Host Gator i tamo ces da zaradjujes $100 po prodatom hostingu a ne $50. GoDaddy takodje radi preko CJ-a, kao i mnogi drugi.
Matthew kaže:Oprosti ali ja nigdje ne vidim da daju 100$ po prodanom hostingu...
Pa ako moze usmjerenje?Neki link?
I zar hostgator nije bolji jer ima onaj plan ako vise ljudi dovedes mjesecno dobivas vecu proviziju?
U redu, shvacam.jokara25 kaže:Matthew kaže:Oprosti ali ja nigdje ne vidim da daju 100$ po prodanom hostingu...
Pa ako moze usmjerenje?Neki link?
I zar hostgator nije bolji jer ima onaj plan ako vise ljudi dovedes mjesecno dobivas vecu proviziju?
Procitaj moj prethodni post ponovo. Ako planiras da prodas preko 21 hosting plan mesecno onda slobodno idi preko zvanicne stranice Host Gatora. Ukoliko nisi siguran koliko ces mesecno imati prodaja, a tesko da ces imati toliko puno, idi preko Commission Junctiona i imaces $100 od svake prodaje, bez obzira da li si imao jednu prodaju za mesec dana ili deset.
Matthew kaže:U redu, shvacam.
Samo me buni na njihovoj stranici ne vidim nigdje da se bave hostingom i ne vidim nigdje formu za registraciju.Moze mala pomoć?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke