Neosynthesist
Legenda
- Tu od
- 21 Ruj 2009
Ok, ako bi išlo ovim tempom, za 30 442 godine bi od toga mogao zaradit i prvi milijun. :crazy_grinrovad kaže:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ok, ako bi išlo ovim tempom, za 30 442 godine bi od toga mogao zaradit i prvi milijun. :crazy_grinrovad kaže:
Neosynthesist kaže:Ok, ako bi išlo ovim tempom, za 30 442 godine bi od toga mogao zaradit i prvi milijun. :crazy_grinrovad kaže:
Ne vidim kakve to ima veze tu. :sighrovad kaže:Neosynthesist kaže:Ok, ako bi išlo ovim tempom, za 30 442 godine bi od toga mogao zaradit i prvi milijun. :crazy_grinrovad kaže:
:wtf1 jesi ti to računao na digitron?:busted:shifty
rovad kaže:ward kaže:ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )
ja koristim channele, tako da znam ako nije neki od chanela, onda jedino moze bit forum. channeli su zakon stvar, mozes pratit stranice individualno, umjesto u globalu sve, pa ne znas sa koje ti je stranice u stvari klik dosao.
Hellas kaže:rovad kaže:ward kaže:ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )
ja koristim channele, tako da znam ako nije neki od chanela, onda jedino moze bit forum. channeli su zakon stvar, mozes pratit stranice individualno, umjesto u globalu sve, pa ne znas sa koje ti je stranice u stvari klik dosao.
pa napravis "url channel" za ovaj forum i tacno znas koliko imas klikova sa ovog foruma i koliko su iznosili.
kod mene je sve preko url channela i tako pratim cijelu domenu,
a obicne channele korisitim samo da uporedim koja ads pozicija donosi vise love al i to nisam 2 godine radio.
kule kaže:Imam jedan predlog sa vlasnika sajta i moderatore .
Ova skrpita foruma je dobra posebno ovo za adsense .
Ajde da napravimo ili napravite "Vlasnici ovog foruma" isto sve ovo samo na eng
Da forsiramo usa clanove da ih referrisemo da pisu a i mi koji znamo eng nece biti problem .Tako mozete pozvati i ove nase clanove da se prikljuce
Bice nam placeniji klikovi a mozemo da napravimo forum i za drugi niche .
Ajd ja placam domen
razmislite i ajde da realizujemo .
A ako nezelite dajte nam taj plugin za adsense id i to rotiranje oglasa.
kule kaže:Neznam o cemu pises pa zaradjujes tako malo ..
Ja nikada nisam mesecno ispod 70 eura sa Adsensom.
Dao sam predlog za vlasnika sajta a mislim da bi bilo dobro ..
nas klik se placa od centima.Ali jedan americki klik. zaradio bi ti u jednoj sekundi to sto radis ceo mesec.
A Moj adsense id sam postavio na 5-6 foruma stranih. dobijam placenije klikove a i dosta impresija.
A ekipu bi lako premestili naravno one koji zanju eng .Admin ima opciju slanja masovnih email poruka.To nije nikakav problem nasi smo
InFlames20 kaže:Nažalost dečki ovo dijeljenje zarade od Adsensa neće još dugo trajati na forumu. Stvar je što svi mi zarađujemo od toga ali siću, koja nikome ne koristi. Zato će se ukinuti ta podjela zarade, dok se ne poveća posjeta foruma i cijena klika. Do tada sva zarada na forumu će ići natrag na forum, bilo u obliku nagrada (nagradne igre) ili na neki drugi način. Kada posjeta bude veća vratiti ćemo podjelu zarade. Zato, uživajte dok traje a onda pauza![]()
dbomestar kaže:Napokon! :drinking
InFlames20 kaže:Nažalost dečki ovo dijeljenje zarade od Adsensa neće još dugo trajati na forumu. Stvar je što svi mi zarađujemo od toga ali siću, koja nikome ne koristi. Zato će se ukinuti ta podjela zarade, dok se ne poveća posjeta foruma i cijena klika. Do tada sva zarada na forumu će ići natrag na forum, bilo u obliku nagrada (nagradne igre) ili na neki drugi način. Kada posjeta bude veća vratiti ćemo podjelu zarade. Zato, uživajte dok traje a onda pauza![]()
sima kaže:dobro bi mi dosla pomoc.nesnalazim se ovdje...kako da napravim novi blog i pocnem zaradivati na internetu???:king
Nažalost dečki ovo dijeljenje zarade od Adsensa neće još dugo trajati na forumu. Stvar je što svi mi zarađujemo od toga ali siću, koja nikome ne koristi. Zato će se ukinuti ta podjela zarade, dok se ne poveća posjeta foruma i cijena klika. Do tada sva zarada na forumu će ići natrag na forum, bilo u obliku nagrada (nagradne igre) ili na neki drugi način. Kada posjeta bude veća vratiti ćemo podjelu zarade. Zato, uživajte dok traje a onda pauza
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke