• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zaradite pišući na forumu - putem Adsensa!

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
rovad kaže:
rovad kaže:
mile108 kaže:
Za sam s ovog foruma zaradio oko 2$

ma ide pomalo, svako 5-6 dana 2-3 klika, evo jucer sam imao jedan od 0.09 $:drinking

danas još jedan klik od 0.09$:drinking
Ok, ako bi išlo ovim tempom, za 30 442 godine bi od toga mogao zaradit i prvi milijun. :crazy_grin

Neosynthesist kaže:
rovad kaže:
rovad kaže:
mile108 kaže:

ma ide pomalo, svako 5-6 dana 2-3 klika, evo jucer sam imao jedan od 0.09 $:drinking

Ok, ako bi išlo ovim tempom, za 30 442 godine bi od toga mogao zaradit i prvi milijun. :crazy_grin

:wtf1 jesi ti to računao na digitron?:busted:shifty

rovad kaže:
Neosynthesist kaže:
rovad kaže:
rovad kaže:
mile108 kaže:

:wtf1 jesi ti to računao na digitron?:busted:shifty
Ne vidim kakve to ima veze tu. :sigh

rovad kaže:
ward kaže:
ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )

ja koristim channele, tako da znam ako nije neki od chanela, onda jedino moze bit forum. channeli su zakon stvar, mozes pratit stranice individualno, umjesto u globalu sve, pa ne znas sa koje ti je stranice u stvari klik dosao.

pa napravis "url channel" za ovaj forum i tacno znas koliko imas klikova sa ovog foruma i koliko su iznosili.

kod mene je sve preko url channela i tako pratim cijelu domenu,

a obicne channele korisitim samo da uporedim koja ads pozicija donosi vise love al i to nisam 2 godine radio.

Hellas kaže:
rovad kaže:
ward kaže:
ja sam prosli mjesec jedan dan imao dva klika,i vrijedili su 0.56 $ (sad ja stvarno neznam jel to od foruma )

ja koristim channele, tako da znam ako nije neki od chanela, onda jedino moze bit forum. channeli su zakon stvar, mozes pratit stranice individualno, umjesto u globalu sve, pa ne znas sa koje ti je stranice u stvari klik dosao.

pa napravis "url channel" za ovaj forum i tacno znas koliko imas klikova sa ovog foruma i koliko su iznosili.

kod mene je sve preko url channela i tako pratim cijelu domenu,

a obicne channele korisitim samo da uporedim koja ads pozicija donosi vise love al i to nisam 2 godine radio.

a isti je vrag, za sve imam chanel osim za ovaj forum, tako da i ovako i onako znam odakle je...

Imam jedan predlog sa vlasnika sajta i moderatore .
Ova skrpita foruma je dobra posebno ovo za adsense .
Ajde da napravimo ili napravite "Vlasnici ovog foruma" isto sve ovo samo na eng
Da forsiramo usa clanove da ih referrisemo da pisu a i mi koji znamo eng nece biti problem .Tako mozete pozvati i ove nase clanove da se prikljuce
Bice nam placeniji klikovi a mozemo da napravimo forum i za drugi niche .
Ajd ja placam domen :D
razmislite i ajde da realizujemo .
A ako nezelite dajte nam taj plugin za adsense id i to rotiranje oglasa.

kule kaže:
Imam jedan predlog sa vlasnika sajta i moderatore .
Ova skrpita foruma je dobra posebno ovo za adsense .
Ajde da napravimo ili napravite "Vlasnici ovog foruma" isto sve ovo samo na eng
Da forsiramo usa clanove da ih referrisemo da pisu a i mi koji znamo eng nece biti problem .Tako mozete pozvati i ove nase clanove da se prikljuce
Bice nam placeniji klikovi a mozemo da napravimo forum i za drugi niche .
Ajd ja placam domen :D
razmislite i ajde da realizujemo .
A ako nezelite dajte nam taj plugin za adsense id i to rotiranje oglasa.

lol :hysterical

gle, to bi "funkcioniralo", ali ni sa plaćenijim oglaasima na bi zaradio vise od 20$ mjesecno. a zamisli koliko bi posla bilo dovuć članove, pisat po forumu ovo ono... gnjavaža

a cilj je barem 20$ dnevno, tako da se ne isplati koncentrirat na to kao na nekakav "pravi" način zarade.

ja san svoje reka, ovaj forum će rast, po broju članova i na trazilicama, jednog dana cemo i mi imat bolje placene oglase, ja sam u biti prije 5-6 dana imao 2 klika sa ovog foruma i zaradio 0.30$, tako da se moze rec da se već sad vide pomaci, pretezito zato sto ovaj forum, htjeli mi to ili ne, prakticno cilja na oglase koji ce postat sve plaćeniji i plaćeniji, jer će narast i naše "make money online" tržište.

dotad moramo pisat kvalitetan sadržaj i koncentrirat se na vlastite stvari.

evo ja mogu službeno reć da sam konačno preko svog bloga počeo više zaradjivat od adsensa nego od ovog foruma.

prošli mjesec 1.12$ sve skupa, i forum i blog, ovaj mjesec "već" 4.21$ :crazy_grin, tako da će bit nešto od ovoga svega.

uh kad se još uvatim affiliate marketinga. biće nereda.

Neznam o cemu pises pa zaradjujes tako malo ..
Ja nikada nisam mesecno ispod 70 eura sa Adsensom.
Dao sam predlog za vlasnika sajta a mislim da bi bilo dobro ..
nas klik se placa od centima.Ali jedan americki klik. zaradio bi ti u jednoj sekundi to sto radis ceo mesec.
A Moj adsense id sam postavio na 5-6 foruma stranih. dobijam placenije klikove a i dosta impresija.
A ekipu bi lako premestili naravno one koji zanju eng .Admin ima opciju slanja masovnih email poruka.To nije nikakav problem nasi smo

kule kaže:
Neznam o cemu pises pa zaradjujes tako malo ..
Ja nikada nisam mesecno ispod 70 eura sa Adsensom.
Dao sam predlog za vlasnika sajta a mislim da bi bilo dobro ..
nas klik se placa od centima.Ali jedan americki klik. zaradio bi ti u jednoj sekundi to sto radis ceo mesec.
A Moj adsense id sam postavio na 5-6 foruma stranih. dobijam placenije klikove a i dosta impresija.
A ekipu bi lako premestili naravno one koji zanju eng .Admin ima opciju slanja masovnih email poruka.To nije nikakav problem nasi smo

ma je malo, tek sam počeo, i tek sam u biti počeo kako treba, jer sam još od prije 2 mjeseca promovirao blog "u prazno" preko raznih nekih stranica, gubio vrijeme.

i tih 70 eura sto zaradis je sve od foruma kao sto je ovaj:busted?

Ma nije sve od foruma ....Ali 30 % jeste .Ali treba pisati o necemu sto google ubacuje u placenije oglase kao ovaj moj o finansijama.
A na taj ako imam posetu iz sebije i slicnih zemalja i kada dobijem klik neplacaju mi nista jer prikazani oglasi uglavnom su za USA .
A kada klikne amer imam od 1$-8$ po kliku .Sada sam nasao i nacin kako da saljem amere na moj sajt.Uglavnom preko placenih oglasa sa facebooka i adwordsa.Uglacnom koristim neke propuste za kupone .Neplacam te reklame

Nažalost dečki ovo dijeljenje zarade od Adsensa neće još dugo trajati na forumu. Stvar je što svi mi zarađujemo od toga ali siću, koja nikome ne koristi. Zato će se ukinuti ta podjela zarade, dok se ne poveća posjeta foruma i cijena klika. Do tada sva zarada na forumu će ići natrag na forum, bilo u obliku nagrada (nagradne igre) ili na neki drugi način. Kada posjeta bude veća vratiti ćemo podjelu zarade. Zato, uživajte dok traje a onda pauza :)

Napokon! :drinking

InFlames20 kaže:
Nažalost dečki ovo dijeljenje zarade od Adsensa neće još dugo trajati na forumu. Stvar je što svi mi zarađujemo od toga ali siću, koja nikome ne koristi. Zato će se ukinuti ta podjela zarade, dok se ne poveća posjeta foruma i cijena klika. Do tada sva zarada na forumu će ići natrag na forum, bilo u obliku nagrada (nagradne igre) ili na neki drugi način. Kada posjeta bude veća vratiti ćemo podjelu zarade. Zato, uživajte dok traje a onda pauza :)

dbomestar kaže:
Napokon! :drinking

InFlames20 kaže:

A, e najgore sto se moze dogodit da cu "izgubit" 4-5 dolara zarade, jer sam ovaj mjesec od forumskih klikova zaradio "čak" 0.56$

Evo danas jedan klik, ali samo 0.01$:hysterical

a ja se taman ponada da su nam počele rast cijene klikova, jer sam imao i po 0.15 po kliku, kad ono danas opet ponor :crazy_grin

ajde, maknite tu podjelu, pa da sve stavimo na jedan account i onda svako 5-6 mjeseci (a možda i godinu dana) kada stigne ček na 100$, nađemo se svi na jednom mjestu i naločemo ko svinje:drinking

dobro bi mi dosla pomoc.nesnalazim se ovdje...kako da napravim novi blog i pocnem zaradivati na internetu???:king

sima kaže:
dobro bi mi dosla pomoc.nesnalazim se ovdje...kako da napravim novi blog i pocnem zaradivati na internetu???:king

ajde lijepo pod Pocetnici i pronađi teme vezane uz to, ima ih nekoliko, pa ako ti onda nije jasan neki detalj, pitaj opet:waving

Ne postavljaj glupa pitanja OSOBITO ne na vise tema. Pomazemo pocetnicima ali oni koji su ljeni da citaju i uce nisu ni pocetnici nego ljencine. Pocni citat po blogu sve moguce i nemoguce teme i uskoro ces znati puno puno vise. Nakon toga slobodno postavi neko konkretno pitanje kako nesto napravit. Nemas se sta snalazit, sve je jasno ko dan. Pocnes od pocetnika, sve nove pojmove Googlas za dodatna pojasnjenja, imas i FAQ i ceste pojmove itd. Citaj, pretrazuj koristi search itd itd.

Nitko ti nece pomoc ako si ti sam ne pomognes. Kad ovako nesto pitas ti je ko da pitas kako da zavrsim "skolu" i onda ocekujes da ti sad netko objasnjava sve moguce predmete koje ces proci kroz skolovanje. E pa neide to tako. Skolu ali i ovo ces savladati samo "ucenjem".

sima kaže:

E moj Kule, sve mi se cini da lazes ko trojica. Nekako mi je cudno vjerovati da jos nisi dobio ban :D

m4ster kaže:
E moj Kule, sve mi se cini da lazes ko trojica. Nekako mi je cudno vjerovati da jos nisi dobio ban :D

mislim da si postao odgovor pod krivu temu, druškane...:crazy_grin

ovo je najvjerojatnije bio odgovor za onaj "100$ na adwords besplatno" topic...

Admin je napisao..

Nažalost dečki ovo dijeljenje zarade od Adsensa neće još dugo trajati na forumu. Stvar je što svi mi zarađujemo od toga ali siću, koja nikome ne koristi. Zato će se ukinuti ta podjela zarade, dok se ne poveća posjeta foruma i cijena klika. Do tada sva zarada na forumu će ići natrag na forum, bilo u obliku nagrada (nagradne igre) ili na neki drugi način. Kada posjeta bude veća vratiti ćemo podjelu zarade. Zato, uživajte dok traje a onda pauza

Stoga se nema sta vise raspravljati pa zatvaram thread.

@master & rovad, dosta chatanja, ako nemate sta konkretno za napisat i da je vezano uz temu onda nemojte ni pisati.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh