mrgood
Legenda
- Tu od
- 20 Stu 2010
Htio bi svim članovima i čitateljima foruma reći svoj zaključak za AdSense nakon višemjesečnog testiranja, mijenjanja pozicije,vrste i boje oglasa, mijenjanja wordpress teme (isprobane CTR tema, Heatmap Pro v 5.0 i slicne tzv. adsense wp teme) i svih mogućih i nemogućih podešenja: Ma šta ja radio i na koji god način podešavao AdSense i prilagođavao stranicu, niti mogu podići CPC, niti mogu značajnije podići CTR. Drugim riječima, kao da sam uklet. Drugi ljudi se kunu da su stavljanjem primjerice CTR teme za WP postigli da im CTR ode u nebo tj. da im bude minimalno oko 7-8%. Meni ovo nije pošlo za rukom niti sa jednom AdSense temom. Moj CTR je zabijen na oko 1 % i ne ide gore ni na koji meni poznat način.
Zaključak: detaljnije istraživanje US tržišta i potraga za unosnom ključnom riječi koja će mi donesti minimalnu dnevnu zaradu od 10 $. A reklame na HR stranici možda u potpunosti uklonim, jer je slaba vajda od njih.
Držite se stranog tržišta ako namjeravate išta zaraditi od Adsensea!
Zaključak: detaljnije istraživanje US tržišta i potraga za unosnom ključnom riječi koja će mi donesti minimalnu dnevnu zaradu od 10 $. A reklame na HR stranici možda u potpunosti uklonim, jer je slaba vajda od njih.
Držite se stranog tržišta ako namjeravate išta zaraditi od Adsensea!