Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DrHouse kaže:Moj video za sudiju koji je proslavio penal je za dva dana imao 92 000 viewsa i od tad se povecalo samo za jednu hiljadu, takodjer samo na tom videu se to desilo. Mozda se ponekad nadje nek ibug ili nesto pa ne racuna, a ostali su normalni
suzy kaže:
suzy kaže:DrHouse kaže:Moj video za sudiju koji je proslavio penal je za dva dana imao 92 000 viewsa i od tad se povecalo samo za jednu hiljadu, takodjer samo na tom videu se to desilo. Mozda se ponekad nadje nek ibug ili nesto pa ne racuna, a ostali su normalni
Zanima me koliko se može zaraditi za tih 92 000 pregleda preko adsensa
edolegenda kaže:Ako koristite sajtove koji nude views exchanger svaki video ce da zablokira tj zamrznuce viewse izmedju 300-400 i bice odblokiran za 7 dana ili par mjeseci... Takodje se isto desi ako preglede vrsite sa iste ip,ako su pregledi istog trajanja ako dolaze u istom razmaku i tdsa bh metodama mozete doci do 250 viewsa a onda ostavite neka se sam napuca
il ako je neko nasao neki sajt koji moze preci ovu barijeru neka nam javi
![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke