• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Youtube ne racuna viewse

Imenik

Aktivni član
Tu od
2 Velj 2010
Na jednom mom videu ima tacno 311 pregleda i taj broj se nemjenja nikako cak sam probao s drugom ip adresom ali nista ostali videi su cini mi se ok ali me interesuje sta je s ovim koji je obecavao

Izgleda da si malo preterao, mislim da je OK do 100 pregleda na dan sa iste IP adrese, ali cim ides do 300 blokira. verovatno ce odblokirati za neki dan

Dvije stvari.

Prva, ovo sto kaze rigor ali ja bi rekao da je YT definitivno napredovao u otkrivanju BH tehnika. Nekad je bio eldorado za BH metode i umjetno nabijanje svega ali sad se malo poboljsao pa ipak detektira IP-eve i slicno.

Druga, view-i se u dosta slucajeva ne update-aju odmah. Tek nakon par sati do jedan dan se zna updejtati broj view-a.

Moj video za sudiju koji je proslavio penal je za dva dana imao 92 000 viewsa i od tad se povecalo samo za jednu hiljadu, takodjer samo na tom videu se to desilo. Mozda se ponekad nadje nek ibug ili nesto pa ne racuna, a ostali su normalni

DrHouse kaže:
Moj video za sudiju koji je proslavio penal je za dva dana imao 92 000 viewsa i od tad se povecalo samo za jednu hiljadu, takodjer samo na tom videu se to desilo. Mozda se ponekad nadje nek ibug ili nesto pa ne racuna, a ostali su normalni

suzy kaže:
DrHouse kaže:

Zanima me koliko se može zaraditi za tih 92 000 pregleda preko adsensa

suzy kaže:
DrHouse kaže:

Zanima me koliko se može zaraditi za tih 92 000 pregleda preko adsensa

To ti niko ne moze reci, posto Google ne racuna isto adsense za sadrzaj i ovaj za video. Kao sto nece svi isto dobiti za 1000 klikova. Tu dolazi u pitanje i koliko je oglasivac stavio cenu po kliku, i koliko impresije vrede.

Ako koristite sajtove koji nude views exchanger svaki video ce da zablokira tj zamrznuce viewse izmedju 300-400 i bice odblokiran za 7 dana ili par mjeseci... Takodje se isto desi ako preglede vrsite sa iste ip,ako su pregledi istog trajanja ako dolaze u istom razmaku i td :D sa bh metodama mozete doci do 250 viewsa a onda ostavite neka se sam napuca :D il ako je neko nasao neki sajt koji moze preci ovu barijeru neka nam javi :D

edolegenda kaže:
Ako koristite sajtove koji nude views exchanger svaki video ce da zablokira tj zamrznuce viewse izmedju 300-400 i bice odblokiran za 7 dana ili par mjeseci... Takodje se isto desi ako preglede vrsite sa iste ip,ako su pregledi istog trajanja ako dolaze u istom razmaku i td :D sa bh metodama mozete doci do 250 viewsa a onda ostavite neka se sam napuca :D il ako je neko nasao neki sajt koji moze preci ovu barijeru neka nam javi :D

Pa eto, sa Vagexom se bez problema moze na frisak video dovuci i nekoliko hiljada pregleda.
Radim svaki dan s tim, nema te barijere.

Back
Na vrh