• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

MilanSve kaže:
a jer moze nesto da se kupi preko tog wbe money? mislim onlajn kako to???
Ja sam kupovao na http://www.aliexpress.com

MilanSve kaže:
sta ovde da ukucam ??? zna neko
Upišeš podatke sa osobne iskaznice ili putovnice. Broj, datum izdavanja i tko ju je izdao.

djetlic kaže:
MilanSve kaže:
a jer moze nesto da se kupi preko tog wbe money? mislim onlajn kako to???
Ja sam kupovao na

MilanSve kaže:
sta ovde da ukucam ??? zna neko
Upišeš podatke sa osobne iskaznice ili putovnice. Broj, datum izdavanja i tko ju je izdao.

znaci pasos . i to je to ne treba im nista vise od dokumenata? Sad jedino da slikam sa Fotoaparatom i to je to :) sta posle sledi ? da li racun mora biti devizni ?

Da, neki dokument sa slikom, ja sam poslao osobnu iskaznicu slikanu mobitelom. Preko njih sam uzeo payoneer mastercard i na nju isplačujem, tak da neznam koji račun treba.

Ja kupujem sa njim, vrsim isplate ljudima, placam servere............sve to sa neverifikovanim racunom.
Nikada nisam slao bilo kakva dokumenta.
Ali zato ne mogu da isplacujem, mada to mene i ne zanima trenutno.

Dakle, ako ces ta sredstva samo da trosis, onda nemoj slati nista od dokumenata i uzivaj :)

feniks kaže:
Ja kupujem sa njim, vrsim isplate ljudima, placam servere............sve to sa neverifikovanim racunom.
Nikada nisam slao bilo kakva dokumenta.
Ali zato ne mogu da isplacujem, mada to mene i ne zanima trenutno.

Dakle, ako ces ta sredstva samo da trosis, onda nemoj slati nista od dokumenata i uzivaj :)

covece ja hoc samo da podizem pare :) zato moram biti verifiovan, jer kad odem na stranicu gde se dodaje kartica , visa master card , payoner i kad kliknem da dodam visa karticu izbaci mme na stranicu gde moram dodati pasos :) koliko sam skapirao moras biti verifikovan da bi podizao novac .....

MilanSve kaže:
covece ja hoc samo da podizem pare :) zato moram biti verifiovan, jer kad odem na stranicu gde se dodaje kartica , visa master card , payoner i kad kliknem da dodam visa karticu izbaci mme na stranicu gde moram dodati pasos :) koliko sam skapirao moras biti verifikovan da bi podizao novac .....

I jesi li verifikovao ? Koliko traje taj proces verifikacije ?

Moras da posaljes kopiju pasosa i kopiju nekog racuna,recimo od struje,koji je skoro placen.

Meni je potreban webmoney samo za primanje novca kao i ovom milanu :D Da li ako imam taj account MORAM nesto kupovati da ne bude da je fake ?
Naprimer neka firma mi posalje $30 , da li wm uzima neki procenat ?

Kontaktirao sam webmoney support. Izgleda da je nemoguce primati novac ako ne verifikujem pasos
Hello!
No, you should get a Formal passport.
In order to receive formal passport visit a
page passport.wmtransfer.com ->Control
panel ->Receive a formal passport -> Fill in
all your personal information and you will
automatically receive a formal passport.
Regards, WM-Passport Service.

Formalni WM pasoš dobiješ onda kada popuniš sve informacije u kontrolnom panelu, verifikacija nije potrebna.

lxGuru kaže:
Formalni WM pasoš dobiješ onda kada popuniš sve informacije u kontrolnom panelu, verifikacija nije potrebna.

Pa sta sad!Jel treba pasos ili ne?Jer u ranijim postovima su pisali da treba pasos za verifikaciju.

Mrzi me sad uradicu su sutra to :) Jos samo taj korak i nadam se da cu moci da primam pare .
Here we go Quiz Group ! :D

A da li treba mesecno odrzavanje naloga kao payoneer sto treba meseno placati ili VISA karticu!?

Da tacno ! Hvala dobro me podseti na to , nista sad moram da procitam ovih 150 postova :O Valjda ne treba
uglavnom znam da moze na wm acc da se doda racun u banci ili Master Card , visa , payoneer kartica itd

Ne Naplacuju odrzavanja.
Samo skidaju kada saljes novac,kupujes nesto preko neta,vrsis konverziju itd ...

mico kaže:
Ne Naplacuju odrzavanja.
Samo skidaju kada saljes novac,kupujes nesto preko neta,vrsis konverziju itd ...

Jel istina da su pre uzimali $8 ? da li je sada tako ?

Ovako ukratko:

1 - Nije vam potrebno slanje dokumenata da bi primili novac na Webmoney ili ga slali nekome - Dovoljno je da popunite ispravno podatke na vašem nalogu i moći će te primati novac. Međutim ako želite da na vaš Webmoney dodate novac preko banke ili putem kartica, morate imati Inicijalni WM Passport, a za to vam treba dokumentacija
2 - Ne postoji provizija za održavanje Webmoney naloga. Jedino što plaćate jeste transakcija novca sa vašeg Webmoney naloga na drugi (uključujući kupovinu, plaćanje i slanje novca)

Vidim da traze da posaljem sms na njihov strani broj,koliko li to naplacuju!?

Back
Na vrh