Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
djetlic kaže:Jel netko probao povući lovu na devizni i payoneer u zadnjih par dana? Vidim da je na Cipru kaos oko poreza na ušteđevinu, tj. na sav novac koji stoji u bankama, a koliko mi je poznato WM šalje lovu sa Cipra (bar na devizni račun). Dali se bojite da bi se epassporte mogao ponoviti?
mara- kaže:Ako se ide preko bank wire, zovu li šta da se potpiše u banci? I da li banka uzima ovdje neku proviziju i koliko otprilike?
Imam i visa electron karticu od Raiffeisen banke u Bosni, pa da li mi je bolje da nju povežem, ako uopšte može, ili je isplatnije preko bank wire?
rubiroza76 kaže:mara- kaže:Ako se ide preko bank wire, zovu li šta da se potpiše u banci? I da li banka uzima ovdje neku proviziju i koliko otprilike?
Imam i visa electron karticu od Raiffeisen banke u Bosni, pa da li mi je bolje da nju povežem, ako uopšte može, ili je isplatnije preko bank wire?
Poslednji put kada sam radio prenos novca preko Bank Wire zvali su me panicno iz Komercijalne banke da hitno dodjem. Tamo sam morao da pisem izjavu i objasnjavam ko mi je poslao novac i koji je razlog. Katastrofa.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke