Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam skoro imao problema sa isplatom, doduše sa moneybookers-a, ali je problem bila Intesa i to što su obrtali pare. Najbolje im traži da ti izdaju izvod i da stave njihov pečat da se vidi da nema isplata pa to pošalji podršci WM-a.pronstar kaže:Da li je neko na Intesa banci skoro dobio kintu od WM, ja sutra deseti dan na cekanju. . .?:busted
pronstar kaže:Evo stiglo i meni, ali ova Intesa je stvarno po svim parametrima krs banka.
djetlic kaže:Danas sam bio u banci da ih pitam jer WM podrška mi je rekla da je uplata stopirana od banke, ali nije vračena natrag. Znači, WM je uplatu slao sa doznakom poslovne djelatnosti, a ovi u banci nisu htjeli to proknjižiti na obični devizni račun, nego sam morao potpisati da se proknjiži na žiro i kao takvo bi se trebalo oporeziti. Sad zašto su ovu uplatu tako slali, neznam, prošla je normalno legla.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke