• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Neosynthesist 4ever kaže:
12 dana cekanja za Verifikacioni kod i jos nista, da li se to ikome desilo:

WM.png

Kod mene 15. dan i još ništa :stars

Prošla 3 tjedna, još nisam dobio kod. Pitao sam ove iz WMa, tvrde da su poslali, gledam izvadak iz benke, nema ništa, bio sam u banci, voditeljica poslovnice je provjerila neki broj koji sam dobio od WM supporta, rekla je da pod tim brojem nema nikakve transakcije. Nemogu se navlačit više sa njima, treba mi lova. Jel netko probao wire transfer? Koliki je fee za wire? Nemogu nigdje naći.

Mora li prvo upload pasosa, kartice i racuna da bi mogao da povucem pare na wm?

Da li moze da mi se javi na PM neko ko je verifikovao WM preko licne karte? ( za Srbiju )

Da li je neko na Intesa banci skoro dobio kintu od WM, ja sutra deseti dan na cekanju. . .?:busted

pronstar kaže:
Da li je neko na Intesa banci skoro dobio kintu od WM, ja sutra deseti dan na cekanju. . .?:busted

Vec treci put podizem, tj. lezu mi pare na karticu i svaki put je trebalo 5 radnih dana, znaci ako u ponedeljak zatrazim, sledeci ponedeljak su pare na kartici.

pronstar kaže:
Ja sam skoro imao problema sa isplatom, doduše sa moneybookers-a, ali je problem bila Intesa i to što su obrtali pare. Najbolje im traži da ti izdaju izvod i da stave njihov pečat da se vidi da nema isplata pa to pošalji podršci WM-a.

Evo stiglo i meni, ali ova Intesa je stvarno po svim parametrima krs banka.

pronstar kaže:
Evo stiglo i meni, ali ova Intesa je stvarno po svim parametrima krs banka.

Daj neka uputstva od ovoga moze da se skrene.Uspeo sam da otvorim nalog i ubacim moje podatke (broj pasosa i racuna u banci) mogu da povucem novac kod njih ali kako da dodjem do toga da mogu da podizem novac odnosno da posaljem slike racuna,pasosa ili sta vec treba ja to nisam uspeo da nadjem :stars

Ima li iko da je vezao WM uz Payoneer karticu i da li je uspeo podici novac?

Potrebna pomoc. Kako da im posaljem pasos, traze da sve poslate fotografije budu u boji, da li moze skeniran?

Poslao sam im skeniran, ali su mi odgovorili da ne mogu prihvatiti jer nije u boji.

djetlic kaže:
Pa skeniraj u boji. Ja sam slikao sa digitalcem pa su prihvatili.

Kako ste dosli do te opcije da mozete poslati sliku pasosa.Ja redovno pokusavam i vrtim se u krug.Moze li mala pomoc.

Neznam ni sam, ja sam se dopisivao sa supportom jedno mjesec dana dok nisam to sredio i još toliko dok nisam sredio račun da mogu isplatiti lovu.

Jel ima netko problema sa isplatom? Prošla mi je na računu bila već nakon 3 dana, sad čekam od 22.12.

Uspeo sam da unesem sve podatke pa i sliku pasosa i Visa kartice.Sad se ceka odobrenje pa posle valjda treba ubaciti broj kartice i onda moze da se vrsi isplata preko nje?Pominjalo se da ima i nesto da se plati ali ja do toga nisam?
Hvala Ktitoru na pomoci.

Danas sam bio u banci da ih pitam jer WM podrška mi je rekla da je uplata stopirana od banke, ali nije vračena natrag. Znači, WM je uplatu slao sa doznakom poslovne djelatnosti, a ovi u banci nisu htjeli to proknjižiti na obični devizni račun, nego sam morao potpisati da se proknjiži na žiro i kao takvo bi se trebalo oporeziti. Sad zašto su ovu uplatu tako slali, neznam, prošla je normalno legla.

Ima li neko da mi nesto kupi preko webmoney-a a ja mu saljem novac na paypal ili moneybookers :) Cijena toga je 95$

djetlic kaže:
Danas sam bio u banci da ih pitam jer WM podrška mi je rekla da je uplata stopirana od banke, ali nije vračena natrag. Znači, WM je uplatu slao sa doznakom poslovne djelatnosti, a ovi u banci nisu htjeli to proknjižiti na obični devizni račun, nego sam morao potpisati da se proknjiži na žiro i kao takvo bi se trebalo oporeziti. Sad zašto su ovu uplatu tako slali, neznam, prošla je normalno legla.

Da li je jos neko imao ovakav problem u Srbiji?

Back
Na vrh