• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

shineh kaže:
volimdaucim kaže:
Da li su te zvali na telefon i pitali za podatke,ako nisu to moraju da urade da bi ti verifikovali nalog.

Da zvala me je neka ruskinja davno da mi potvrde nalog i nista vise nakon toga!

Evo opet sam kontaktirao support i odg mi ovako "Hello,

As we can see in a system, money were send to you bank account at 2015-12-30 07:51 UTC
We can ask company operater to send us proof of payment.

Regards, Support" Ali i dalje nema para na banci sta da radim ?

Stigle pare na webmoney,ali kako sada da se dignu jer paymaster uzima veliku proviziju ili radi duplu konveziju?

Ja sam do sad isao na foru webmoney to fulltilt poker acaunt pa sa fulltilta na visu i nema provizijie nikakve :) samo moras malo da prokockas pa da podneses zahtjev za isplatu, onda dva tri puta te odbiju isplatu i onda odobre ;)

Imam problem sa verifikacijom adrese pise mi da mi treba dodi neki kod pa da potvrdim adresu. Da li neko zna gdje ce doci taj kod na kucnu adresu u postu ili negdje drugo ?

shineh kaže:
Imam problem sa verifikacijom adrese pise mi da mi treba dodi neki kod pa da potvrdim adresu. Da li neko zna gdje ce doci taj kod na kucnu adresu u postu ili negdje drugo ?

Kuci ti to dolazi,ali ne odmah nego za 15-30 dana ,sve zavisi. Koverta ti stigne i unutra kod.

shineh kaže:

Bila je pre fora da ti WM skine sa racuna recimo ne vise od 1$ i ostavi ti nesto poput SWIFT coda pa to ukucas i tako resis problem.Ovo sto ti skinu to ti i vrate.Davno sam otvarao WM ali mislim da je ta fora bila.Proveri.

Maxxxer kaže:
shineh kaže:

Bila je pre fora da ti WM skine sa racuna recimo ne vise od 1$ i ostavi ti nesto poput SWIFT coda pa to ukucas i tako resis problem.Ovo sto ti skinu to ti i vrate.Davno sam otvarao WM ali mislim da je ta fora bila.Proveri.

Brate mozes ti meni obiasniti kako povezi visu electron pa da pare prebacim, ja ovo nista ne shvatam haha :D

Da li vam radi potvrda koda putem sms-a?
Meni vec peti dan ne salju kod.
Pokusam svaki dan vise puta i nista.

shineh kaže:
Maxxxer kaže:

Brate mozes ti meni obiasniti kako povezi visu electron pa da pare prebacim, ja ovo nista ne shvatam haha :D

Nadam se da si uspeo?
Moras se potruditi nije lako ali uspeva.Imas na forumu negde to objasnjeno(dovoljno je mislim da to ukucas u googl i izaci ce vec nesto).Ja sam to radio pre 4-5 godina tako da nema sanse da se setim a i danas kad promene pocetnu stranicu ja se preznojim da dodjem do resenja.Imam ja ovde prijatelja koji prebacuje pare kod mene posto za 3 godine nije uspeo da se snadje i otvori sam.Tako da ako ne znas da se snadjes nadji nekog da prebacis pare na njegov WM pa da ti on podigne (ako neko bude hteo).
Ako ti kod jos nije stigao posalji im tiket i pitaj sta se desava.

Maxxxer kaže:
shineh kaže:
Ako ti kod jos nije stigao posalji im tiket i pitaj sta se desava.

Pisao sam im vise puta,ali nema odgovora.

Samo da dodam i ovo.
Nemojte gubiti zivce na ovom glupom sajtu.
WebMoney

Ovo je nesto najgluplje sto sam u zivotu video.
Toliko zamrseno da mi se smucilo.

mico kaže:
Samo da dodam i ovo.
WebMoney

Ne pricaj gluposti...Koristim ga vise od 3 godine i bez problema uvek sve.

Samo koliko vidim vecina vas prebacuje novac direktno sa wm.
Razmislite malo o bitcoinu, njegovoj kupovini i prodaji gde pare legnu na paypal i svima lepo :D ;)

jocar96 kaže:
mico kaže:
Samo da dodam i ovo.
WebMoney

Samo koliko vidim vecina vas prebacuje novac direktno sa wm.
Razmislite malo o bitcoinu, njegovoj kupovini i prodaji gde pare legnu na paypal i svima lepo :D ;)

Imas li negde tutorijal o bitcoinu i kako da se dignu pare sa webmoney na taj nacin jer kao sto kaze mico,webmoney jeste zamrsen.

Ja sam to sve sam naucio. Mogu da ti preporucim sajt na kome ja kupujem i kasnije prodajem a neki prirucnik kako se to radi jedino na tom sajtu da iscitas ako ima.

Nije mi jasno sta radite vi na wm kad vam je toliko zamrsen. Ja jedino saljem i primam novac. Ne vidim koju ostalu svrhu moze da ima.

Primamo novac na wm kao i ti,ali nas oderu sa provizijama kada salju na racun banke,zamrseno je jer ili kasne sa isplatama ili je onemogucena opcija ili oderu sa provizijom.Ako hoces preporuci mi sajt na pp ili neku novu temu otvori da ovde ne gusimo i ne spamujemo.

jocar96 kaže:

Koristim ja duze od tebe ali sve sto radis trazi sms potvtdu,a ja je ne dobijam vec dve nedelje.
Podrska mi nije nista pomogla,samo me je jos vise zaglupila.

Back
Na vrh