• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Webmoney

Maxxxer kaže:
Izgleda da si joj se dopao posto na izjavi postoji veliki pravougaonik iznad koga pise hocete li ponovo primati novac od ove firme i ti tu upises DA ili NE.

Hahaha evo bas sutra ocekujem uplatu, da vidimo sta ce biti :D

jocar96 kaže:
Maxxxer kaže:
Izgleda da si joj se dopao posto na izjavi postoji veliki pravougaonik iznad koga pise hocete li ponovo primati novac od ove firme i ti tu upises DA ili NE.

Hahaha evo bas sutra ocekujem uplatu, da vidimo sta ce biti :D

Jesu li te isplatili i koliko si cekao, ja sam poslao pare u nedelju sad i jos nisu stigle na devizni racun, da me nisu zeznuli ili sta ?

Odustao sam sam da povlacim novac sa wm direktno na racun. Ne isplati mi se. Trenutno imam neki svoj princip gde prebacujem novac sa wm na bitcoine a potom bitcoine na paypal gde mi skine prilikom transfera na karticu 5/6 dolara.

Mislim bolje 5,6 dolara nego 35 ;)

Zdravo svima!Danas sam digao lovu sa webmoney i skinuo mi je kod transakcije 18$ i postotak plus jos 25$ kada sam dizao lovu tako da sam ostao kraci za 50$.

RE: Webmoney UPLATA

Nikad čula za webmoney, jučer sam se registrirala, trebam nekom tipu platiti nešto na njegov webmoney račun. Kako??? Zar ne mogu jednostavno uplatiti preko paypala??

Koji je najednostavniji i najbrži način za uplatu novca??

Ajmeeee sad vidim da sam član ovog forumu od 2009 g., a ovo mi je prvi post!!! Sramotaaaa :(

Ljudi imam problem, poslao sam pare na devizni racun prosle nedelje i nisu jos stigle na banku a nema ih na webmoney sta da radim?

shineh kaže:
Ljudi imam problem, poslao sam pare na devizni racun prosle nedelje i nisu jos stigle na banku a nema ih na webmoney sta da radim?

Kako si uplatio uopće?

tulipanka kaže:
shineh kaže:

Kako si uplatio uopće?

Kako mislis kako si uplatio ? Isao sam preko bank wire popunio ono cekao da verifikuju i tjt poslali pare ali nema ih na racunu.

shineh kaže:
tulipanka kaže:
Kako si uplatio uopće?

Kako mislis kako si uplatio ? Isao sam preko bank wire popunio ono cekao da verifikuju i tjt poslali pare ali nema ih na racunu.

Ne znam, pitam zato što i ja moram uplatiti no međutim ništa ja to ne kužim

Jos nisu pare stigle a poslane 27.12.2015 i ja im pisao u support kazu da moraju potvrditi switft i da ce za nekoliko dana pare biti na racunu i proslo je 5-6 dana i opet nista. Sta da radim, a dobio sam poruku od njih 27.12.2015 da su pare uspjesno prebacene na racun.

Meni su zadji put poslali preko Paymaster24 LTD legla lova za dva dana i uzeli su mi dodatno 25$ a pre toga su mi slali preko Northforce Ltd i trebalo je vise od 10 dana da legne lova na racun ali mi nisu uzeli proviziju 25$ nego samo 18$ plus mali procenat za razliku od Paymaster24 LTD koji mi je uzeo i 18$ i procenat i kada sam dizao lovu vidim manje 25$.

volimdaucim kaže:
Meni su zadji put poslali preko Paymaster24 LTD legla lova za dva dana i uzeli su mi dodatno 25$ a pre toga su mi slali preko Northforce Ltd i trebalo je vise od 10 dana da legne lova na racun ali mi nisu uzeli proviziju 25$ nego samo 18$ plus mali procenat za razliku od Paymaster24 LTD koji mi je uzeo i 18$ i procenat i kada sam dizao lovu vidim manje 25$.

Ista situacija je bila sa mnom,katastrofa. Sada definitivno vise nikad ne idem preko njih.

Ja sam u decembru prevukao evre sa WM preko paymastera i kada sam sada proverio na račun mi je legla u cent ista cifra koju sam i povukao sa WM kada se odbiju sve njihove provizije.
Prethodno, preko northforce-a na račun je stizala 4-5 dolara manja svota od one finalne na WM.

E, sad sam povukao i dolare preko paymastera i ovo što je stiglo na račun je katastrofa, u mom slučaju je 37$ nestalo negde u putu, podvlačim da je kada sam evre povlačio preko istih ni cent nije falio.

Elem, da li možda rade duplu konverziju po najgorim kursevima ili su tad meni zaboravili da naplate tu posredničku proviziju nemam pojma.

Ja dolare više neću povlačiti na bank wire, pokušaću još jednom sa evrima manju sumu jer i kad platim conversion fee iz wmz u wme opet ispadne daleko povoljnija varijanta od ove dolarske.

Mozda je ta konverzija problem i ja ovaj mesec ne znam sta da radim jer mi je propalo 25$ preko paymastera.Nisam nikada radio prebacivanje sa wmz na wme.Ne znam ni kako i sta treba.

volimdaucim kaže:
Mozda je ta konverzija problem i ja ovaj mesec ne znam sta da radim jer mi je propalo 25$ preko paymastera.Nisam nikada radio prebacivanje sa wmz na wme.Ne znam ni kako i sta treba.

Ja ne znam zasto meni pare jos nisu legle a poslao sam ih 27.12.2015 i kontaktirao sam suppot kazu da moraju da potvrde swith i da ce biti za nekoliko dana a proslo je evo 7 dana i opet nema nista na racunu a nemam ni para na webmoney. Sta da radim? Da se pomirim time da nece doci pare.

Zna se dogoditi da banka automatski otvori devizni podračun npr. ako je glavna valuta EUR, a ti si tražio isplatu u USD. Odi pogledaj u banku na šalter, pa pitaj.

djetlic kaže:
Zna se dogoditi da banka automatski otvori devizni podračun npr. ako je glavna valuta EUR, a ti si tražio isplatu u USD. Odi pogledaj u banku na šalter, pa pitaj.

Ja sam otvorio devizni racun mogu primat u svim valutama i bio sam u banci 3 puta i rekli su da nema nista na racunu i da niko nije pokusao da posalje i da oni ne mogu nista vise. A ja kad god kontaktiram support odgovore nesto za switft cod da moraju potvrditi i da ce biti za nekoliko dana, a tih nekoliko dana nikad da prode. ;)

Da li su te zvali na telefon i pitali za podatke,ako nisu to moraju da urade da bi ti verifikovali nalog.

volimdaucim kaže:
Da li su te zvali na telefon i pitali za podatke,ako nisu to moraju da urade da bi ti verifikovali nalog.
Zvali 2 puta jer imam ja racun i brat :) nista tesko cak sta vise fino je pricati sa ruskinjama :crazy_grin

volimdaucim kaže:

Da zvala me je neka ruskinja davno da mi potvrde nalog i nista vise nakon toga!

Back
Na vrh