• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Virtual US account

sakiman kaže:
Aha...a sta mislis kad bi se registrovao preko nekog rodjaka iz inostranstva a nalog da povezem sa mojom payoneer karticom?
Mislim da ime i prezime moraju da se poklapaju na PayPal računu i kartici.

A sta mislite o ovoj kobinaciji

Rodjak iz Bosne otvori racun na payoneer-u ---> poveze ga sa paypal racunom na njegovo ime ---> prima pare na payoneer karticu ---> prebacuje meni pare sa njegove payoneer kartice na moju :idea

sakiman kaže:

A sta mislite o ovoj kobinaciji

Rodjak iz Bosne otvori racun na payoneer-u ---> poveze ga sa paypal racunom na njegovo ime ---> prima pare na payoneer karticu ---> prebacuje meni pare sa njegove payoneer kartice na moju :idea

Mislim da ce te prebacivanje novaca sa jedne Payoneer kartice na drugu papreno kostati, ali je bez problema moguce.

Nema sigurne kombinacije za nas iz Srbije da nabavimo PayPal. Ili moras rizikovati da ti kad tad zatvore nalog, ili papreno platiti i cimati druge ljude. Naravno, ukoliko bilo sta od toga radis dobro se informisi, a ovaj forum koristi samo kao pocetnu tacku.

Znam, gledao sam. Piše da je Digital River na listi a ShareIt servis je njihov (uz Swreg). Ali pitam čisto da li je neko to odradio i da li funkcioniše.

Back
Na vrh