• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VAŽNO: Novi forum krenuo s radom

Tacno se primeti kad je nesto novije koliko tehnologija napreduje jer sve izgleda za klasu bolje :) Srecno!

Super vijest!
Prije 3,4 mjeseca sam bas bio navratio da vidim jel se sto dogadja, medjutim samo spam bio i onda sam bas pomislio kako bi bilo super kad bi se pokrenuo aktivno ponovo i eto sad nesto guglam i izbaci mi forum, kad ono novi pocetak :cool:
Sretno:ppozdrav:

Odlicne vesti, meni licno najdrazi forum (a nije da ih ima sad bas mnogo) ove vrste kod nas iako godinama nije bio aktivan.

Prvo pohvala za XenForo, ne znam sta je u zadnje vreme s forsiranjem nekih minimalistickih dizajna, forum ove tematike mora biti FORUM pre svega, jasan i pregledan. sam XenForo nudi mogucnosti da se ovo vremenom zaista pretvori u jako ozbiljan forum ako se stvori neki kvalitet.

Drugo spreman sam da pomognem kad imam vremena napisem koji clanak, share na Fb itd. Istina nemam bas sad previse vremena pored svog posla i mojih sajtova, ali iako umiruca vrsta ja sam bio i ostao veliki fan forum platforme (nista ne moze da se meri komunikacijom na forumu).

Trece mozda malo da se urede profili u temama, uvede reputacija i slicne sitnice, a opet daju drugi izgled svemu.

Na ovom sam se forumu prije mnogo godina prvi puta susreo s idejama o zaradi na internetu i internet marketingu.
Drago mi je da se forum ponovno reaktivirao.
Siguran sam da će ljudi koji tek poćiinju ovdje moći puno naučiti od iskusnih kolega s područja Balkana.

Sretno s radom! :)

Hvala svima (y)

@Davor ima još puno posla da se forum dovede u red, hvala na prijedlozima (y)

Pozdrav @zaja! od 2016-e mi je prvi mejl sa foruma sto sam dobio i to za lost password, tako da moguce i da sam ranije se registrovao na forum, ali vidim da mi je nalog obrisan, jer poslednjih par meseci nisam nit' ja bio aktivan.. al nit' forum nije imao neku aktivnost. Isti mi je bio username, da li moze nekako da se vrati?

Pozdrav svima, čini se da je budućnost svijetla za internet zaradu :)

Drago mi je da je forum opet u akciji. Nova skripta izgleda super. Da li je ostalo išta od naših rankinga i zahvala na profilima?

Hvala @VWolf , @IceT i @dzi022 (y)

Pozdrav @zaja! od 2016-e mi je prvi mejl sa foruma sto sam dobio i to za lost password, tako da moguce i da sam ranije se registrovao na forum, ali vidim da mi je nalog obrisan, jer poslednjih par meseci nisam nit' ja bio aktivan.. al nit' forum nije imao neku aktivnost. Isti mi je bio username, da li moze nekako da se vrati?
Daj mi na PP pošalji podatke od starog računa, mogu to vratiti ako te nađem u userima.

Pa gdje si Zaja, drago mi je da si živ i zdrav (u ova šugava vremena). 😊
Za ovaj period su spameri i muljatori vodili Forum i pisali članke na čudnim jezicima, a nigdje ni moda ni admina, :rolleyes: ti znaš da to nije pravi put i da tako nije bilo, pogotovo u najboljim vremenima ovog Foruma; letjeli su banovi i za mnogo manje stvari. 😃

Priznajem, novi sam ovdje, nisam baš sve komentare pročitao, znam moja greška, ali me svejedno zanima dali če na tom forumu biti zaradi na internetu, i objave o učestalim prijevarama i kako se od njihg zaštititi:? Hvala

Back
Na vrh