• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

VAŽNO: Novi forum krenuo s radom

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
28 Sij 2013
Dragi članovi Internet Zarada Foruma, novi forum kreće s radom!

Moje ime je Goran Zajec, bavim se web developmentom više od 15 godina i prije svega iz sentimentalnih razloga odlučio sam preuzeti forum od Ivana.
Forum je prebačen na novu modernu platformu(Xenforo) koja će nam svima olakšati sudjelovanje.
Molim vas da sve prijedloge i bugove prijavite u tehničkom dijelu foruma. Imajte na umu da još nije sve porihtano, svima će nam trebati malo strpljenja. :)
Ako želite postati moderator na forumu kontaktirajte me na PM.
Trenutno radim na preustroju kategorija i tema, podešavanju opcija, pisanju uputa, pravila privatnosti i pravila korištenja foruma te još na mnogo čemu, pa molim za strpljenje.
VAŽNO: ukoliko imate problema s prijavom, ne vidite neke forume, ne možete odgovarati na teme ili kreirati nove, kontaktirajte me na email forum@internetzarada.org.

Želim nam svima ugodno sudjelovanje na Internet Zarada Forumu.

Dragi članovi Internet Zarada Foruma, novi forum kreće s radom!

Moje ime je Goran Zajec, bavim se web developmentom više od 15 godina i prije svega iz sentimentalnih razloga odlučio sam preuzeti forum od Ivana.
Forum je prebačen na novu modernu platformu(Xenforo) koja će nam svima olakšati sudjelovanje.
Molim vas da sve prijedloge i bugove prijavite u tehničkom dijelu foruma. Imajte na umu da još nije sve porihtano, svima će nam trebati malo strpljenja. :)
Ako želite postati moderator na forumu kontaktirajte me na PM.
Trenutno radim na preustroju kategorija i tema, podešavanju opcija, pisanju uputa, pravila privatnosti i pravila korištenja foruma te još na mnogo čemu, pa molim za strpljenje.
VAŽNO: ukoliko imate problema s prijavom, ne vidite neke forume, ne možete odgovarati na teme ili kreirati nove, kontaktirajte me na email forum@internetzarada.org.

Želim nam svima ugodno sudjelovanje na Internet Zarada Forumu.
Jako je lepo videti da se neko potrudio oko ovog foruma... nadam se da ce biti u rangu sa mnogim svetskim forumima ovog karaktera.

Želim puno sreće u oživljavanju ovog foruma i zajednice jer ovdje ima jako puno korisnih tema i sadržaja, volio bih se prijaviti za pozicije moderatora ako su otvorene.

Jako je lepo videti da se neko potrudio oko ovog foruma... nadam se da ce biti u rangu sa mnogim svetskim forumima ovog karaktera.
Želim puno sreće u oživljavanju ovog foruma i zajednice jer ovdje ima jako puno korisnih tema i sadržaja, volio bih se prijaviti za pozicije moderatora ako su otvorene.

Hvala vam:), trebat će nešto vremena da se forum probudi, no nema sumnje da će se to desiti ako se malo potrudimo.

@AzurO, pošalji mi PP vezano za moderatorsku poziciju. (y)

Ajme, jako mi je drago što je forum opet tu.
Biti će mi još draže ako, tj. kad postane značajno aktivan.
Bilo mi je drago s vremena na vrijeme naletiti ovdje, a biti će mi drago i u budućnosti.

Na žalost ne mogu si priuštiti dovoljno vremena za bilo koji forum, ali možda u budućnosti kad (napokon) optimiziram sve u svom poslu i outsourceam drugima budem u toj poziciji.

Do tad, @zaja maloprije sam slučajno ugledao tvoj mail. Zato i doletih ovdje.
I...

Ovaj dio nisam lajkao:
"Prvo da napomenem da je ovo jednokratna poruka, ne newsletter. Nećemo vam dosađivati slanjem mailova."

Kao netko tko se bavi marketingom/prodajom, te pogotovo kao vlasnik ovakvog foruma ti TREBAŠ biti "dosadan" :)
Naravno, dobronamjerno dosadan.

Šalji mailove svima koji ih ne otvore koliko god puta bude trebalo dok se ne vrati značajan broj registriranih korisnika.
Na taj način nećeš sigurno biti dosadan, već ćeš pomoći i forumu i svim ljudima koji su se u nekom trenu regali ovdje.

Mogu još o tome zašto je to moćno i potrebno, ali vjerujem da će svima biti jasno zašto ovo predlažem ;)

Btw. bilo bi cool kad bi nekako složio da ljudi koji dobiju tvoje emailove na fejsu sheraju info o forumu.
Pun je kofer raznih grupa vezanih za internet marketing, a pošto osobno ne volim takve grupe siguran sam da ima i drugih pojedinaca koji tako razmišljaju.

Tako da smatram kako jedan broj ljudi iz tih grupa možeš privući ovdje gdje je sve daleko bolje organiziranije.

Pozdrav svima!

Nadam se da ce se forum razvijati i da ce biti sharovani aktuelni (a ne zastareli) tutoriali internet zarade.
Sve najbolje u buducem radu foruma!

@Gonzo hvala na postu i sugestijama. Uključi se kad uhvatiš vremena. (y)
Vezano za slanje emaila, treba biti umjeren s članovima. :)

@twister hvala ti (y), razvijati će se sigurno, potrebno je malo vremena za to ali ne sumnjam.

Evo zanimljivost vezana za mailove, poslano je cca 8000 mailova danas. Forum za slanje se koristi Amazon SES kako bi se osigurala što bolja isporuka i da ne bi ovisili o hostingu koji u pravilu blokira takva intenzivna slanja maila.
Bouncano je s oko 450 mail adresa članova, upravo radim na čiščenju foruma od takvih računa (99,99% useri s 0 postova).

Evo zanimljivost vezana za mailove, poslano je cca 8000 mailova danas. Forum za slanje se koristi Amazon SES kako bi se osigurala što bolja isporuka i da ne bi ovisili o hostingu koji u pravilu blokira takva intenzivna slanja maila.
Bouncano je s oko 450 mail adresa članova, upravo radim na čiščenju foruma od takvih računa (99,99% useri s 0 postova).
Ajd pliz javi nakon 48 sati koliko ih je otvoreno, te koliko je ljudi kliknulo na link.
Naravno, ako ti to nije bad. A možeš i na PM.
Tnx

Ja nisam kliknuo na link kada sam posetio forum pre pola sata. Ne klikcem na link koji dobijem u mail-u. Ako znam koji je sajt u pitanju, posetim sajt preko browsera i logujem se. Sav ostali mail sadrzaj koji dobijem biva obrisan ili stavljen na automatsko brisanje, jer... uvek moze biti u pitanju phishing, pa treba biti pazljiv.

Ne bi bilo prvi put da vidim kako neki sajt tj. forum (a obicno su to oni koji imaju veze sa internet zaradom) na kraju zloupotrebi ogromnu email bazu koju ima od svojih korisnika da bi:
1. spamovao neki proizvod
2. reklamirao neki novi sajt gde bi se korisnici registrovali a onda placali novcem da dobiju pristup "VIP' sekciji gde su 'dobri tutoriali'.

Tako da kao sto rekoh, treba paziti.

Posljednje uređivanje:
Sa srecom da se pokrene kao pre, meni je ovaj forum ostao emotivno drag, dosta poznanstava i prijateljstva i uzivo sam stekao, poslovne relacije i kontakti i nove saradnje.... Razmisljao sam a i diskutovalo se , sta se desilo globalno sa forumima, verovatno tu ima svega, stack over forumi su odvukli neki procenat, zatim oni veliki Google update-i sto su unistili dosta affiliate poslova a samim tim i dosta marketara, pa facebook grupe itd...

@freemind u pravu si, no ja ne vidim ipak stabilnu alternativu forumima. Na njima se stvarno može napraviti dobra komunikacija i dobra baza znanja.
Istina ljudi su nošeni hajpom prigrlili socijalne mreže čak i za ono za što one realno nisu, za mene je npr Facebook sasvim drugi koncept, nešto kao brzi helpdesk. :)

Back
Na vrh