• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Tražim mentora za internet zaradu

mozete mi se javiti na pm ko je zainteresiran ima volje , vremena i znanja, ty :)

A kako bi bilo da kreneš učit kao i svi ostali, znači, od osnova pa nadalje, i kad negdje zapneš, postaviš pitanje
i onda ti tako pomognemo? Mentorstvo na način na koji mi se čini da misliš je izumrlo, i najbolji mentor koji bi ti
posvetio najviše vremena bi tražio da prvo obaviš što više možeš sama, i pomagao bi samo minimalno, inače bi
radio protiv pravila zdravog mentorstva. Al ok, ako se netko nađe, u to se ne miješam, samo kažem kakav je
proces inače, i kojim su putem išli svi uspješni IM'eri koje znam... kreni od osnova, gradi stabilnu piramidu znanja,
postavi si neke praktične ciljeve na teoretskoj i na praktičnoj razini, i prati napredak, a ako bi ti gdje na putu
zatrebala pomoć, imaš nas, al prvi korak na tvojem putu prema uspjehu ne može nitko osim tebe napravit. :)

Neki korisni resursi:

-- forumi
www.blackhatworld.com
www.digitalpoint.com
www.warriorforum.com
www.wickedfire.com
www.moneymakerdiscussion.com

-- trackeri
www.salad.tl
www.biztorrents.com
www.thevault.bz
www.elbitz.net

GL.
N.

Upravo tako, sudeći prema tvojim postovima ti bi htjela jedan klasični "spoon feed", da ti netko kaže sve šta i kako. Ne znam kako da ti to kažem, ali to naprosto ne pije vode.

Duga je lista razloga kako i zašto, vidjet ćeš i sama jednog dana ako ostaneš sa nama ovdje i ne odustaneš na prvoj prepreci.

Po mom osobnom mišljenju čini mi se da ti je najbolje krenut malo sa Facebookom, kolega Warrior je u Social sekciji napisao jedan OK generalni tekst, dalje preporučam da posjetiš moneymakerdiscussion.com i blackhatworld.com što je kolega Neosynthesist naveo gore u postu, i naprosto čitaj dok ti oči ne ispadnu - nema druge. Imaš tone i tone korisnih i manje korisnih tekstova o FB marketingu na ta dva foruma tako da ti evo, ja kao nazovi-mentor kažem da ti je to prvi zadatak!

Znanje. Tamo mozes skinut gro dobrih stvari za ucenje. Ak upadnes a na neke od ovih bas i nije tako lako.

ulysses kaže:
Za sta sluze ovi trackeri koja je njihova f-ja u Internet zaradi,marketingu ili gde vec? :)

Ovo sa ovom domenom .ws sam video jos negde da li neko moze da mi objasni u cemu je fora, ne razumem uopste pa ako neko moze ukrako da mi objasni?

ulysses kaže:
Ovo sa ovom domenom .ws sam video jos negde da li neko moze da mi objasni u cemu je fora, ne razumem uopste pa ako neko moze ukrako da mi objasni?

Googlaj: GDI

Izvrsna zrada je i sa Carbon Copy Pro daju izvrsnu edukaciju IM-a seminari dnevni ,tjedni ,mjesečni...treba učiti i primjenjivati to znanje , nude i da prodaješ nihov proizvod BiB mislim da je provizija oko 200$ po komadu ,ali najveći šečer na kraju je http://wmitoday.com prodaju seminare o financijama seminari su od 8000$ do 20.000$ i provizija je oko 50 % zvuči nemoguće ,ali je istina .Ovo je posao samo za isključivo ozbiljne sa poduzetničkim mentalnim sklopom..do sada najbolji program na koji sam naišao ..sa jako velikim zaradama.Potreban je i mentor npr.Aniko Fekete, Lina Bjorna,Greg McManon,Gregg Davison itd.
sve ih se može naći na Googlu ili na Youtube. SAMO ZA OZBILJNE

obione kaže:
Izvrsna zrada je i sa Carbon Copy Pro daju izvrsnu edukaciju IM-a seminari dnevni ,tjedni ,mjesečni...treba učiti i primjenjivati to znanje , nude i da prodaješ nihov proizvod BiB mislim da je provizija oko 200$ po komadu ,ali najveći šečer na kraju je http://wmitoday.com prodaju seminare o financijama seminari su od 8000$ do 20.000$ i provizija je oko 50 % zvuči nemoguće ,ali je istina .Ovo je posao samo za isključivo ozbiljne sa poduzetničkim mentalnim sklopom..do sada najbolji program na koji sam naišao ..sa jako velikim zaradama.Potreban je i mentor npr.Aniko Fekete, Lina Bjorna,Greg McManon,Gregg Davison itd.
sve ih se može naći na Googlu ili na Youtube. SAMO ZA OZBILJNE

Sloziti pisanu ponudu nasim bankama i pokupiti lovu.

pozdrav!
i ja bi mentora :wub
evo o ćemu se radi:
želim pokrenuti vlastitu web stranicu, problem je što ne znam ništa o tome, znaći ne znam dizajnirat ne znam ništa! a baš mi se puno toga vrti u glavi i baš sam maštovit :wub
ima li negdje neki tutorijal na netu kako sve to dotjerati?
eh i još jedna stvar; naravno, volio bih da je sve besplatno ;)
napravio sam blog ali nemrem se pomaknut tj. ne znam ništa napravit, komplicirano je sve to sa tim nekim kodovima i sl. a i ne bi želio blog nego baš web sajt,.. :king

Babayaro kaže:
pozdrav!
evo o ćemu se radi:
želim pokrenuti vlastitu web stranicu, problem je što ne znam ništa o tome, znaći ne znam dizajnirat ne znam ništa! a baš mi se puno toga vrti u glavi i baš sam maštovit :wub
napravio sam blog ali nemrem se pomaknut tj. ne znam ništa napravit, komplicirano je sve to sa tim nekim kodovima i sl. a i ne bi želio blog nego baš web sajt,.. :king

e jbg ako neznas nista preostajeti nekoga platiti za to ili nauciti sve to..
a nista nije besplatno prvo sto moras platiti su hosting i domena..
i imas tutorijala ne netu ko u prici samo nemoze se to sve nauciti preko noci..treba ti dosta dugo da bi to sve naucio..
po meni najbolje kupis domenu i host ako imas $$ i radis wordpress blog..
a ako nema preostaje ti samo blogger..;)

Joza95 kaže:
Babayaro kaže:
pozdrav!
evo o ćemu se radi:

e jbg ako neznas nista preostajeti nekoga platiti za to ili nauciti sve to..
a nista nije besplatno prvo sto moras platiti su hosting i domena..
i imas tutorijala ne netu ko u prici samo nemoze se to sve nauciti preko noci..treba ti dosta dugo da bi to sve naucio..
po meni najbolje kupis domenu i host ako imas $$ i radis wordpress blog..
a ako nema preostaje ti samo blogger..;)

nema nista za dzabe
kad bi svi tako trazili mentore forum bi bio pun spamera
moras da se trudis nista neces na tacni dobiti ;)

nema đabe :(
sad sam pomalo razocaran s jedne strane jer nisam to ocekivao! :(
nadao sam se da postoji nešto..
al srećom nisam izgubio motivaciju, idem malo guglat, probat naućit nešto!
drž te mi fige, nadam se da ću jednog dana biti ponosan vlasnik vlastitog internet sajta :to_clue (uspješnog naravno) ;)
:waving

imas na ovom foruu dosta toga pretrazi ga siguran sam da ces naci nesto korisno ;)

jbg izrada internet stranice je posao kao i svaki drugi, a sad bi ti koji ne znaš ništa o tome, došao i u par dana napravio web sajt jer imaš ideju?
imam i ja ideju za napravit super auto, al šta mogu kad znam samo ulje i filter promjeniti :taunt
ne ide to tako. sjedi, uči, ili plati nekom.

Babayaro kaže:
pozdrav!
evo o ćemu se radi:

hehehe sjecam se takvih problema, takav sam i ja bio, pa i dan dns neznam napraviti stranicu, i povezati je sa skriptom jer to jednostavno ne volim, ne volim igrati se sa kodom i programirati, pa eto placam svaki site koji imam, a imam ih jedno 15-tak ;) samo da ti kazem da se moze uspjeti samo malo truda i vremena i vidjet cesh :) sretno :drinking

blogex kaže:
Babayaro kaže:
pozdrav!
evo o ćemu se radi:

hehehe sjecam se takvih problema, takav sam i ja bio, pa i dan dns neznam napraviti stranicu, i povezati je sa skriptom jer to jednostavno ne volim, ne volim igrati se sa kodom i programirati, pa eto placam svaki site koji imam, a imam ih jedno 15-tak ;) samo da ti kazem da se moze uspjeti samo malo truda i vremena i vidjet cesh :) sretno :drinking

najvaznije mu je da bude uporan

AleksaS, a jel ti baš moraš bit u svakom topicu i sve komentirati?

Back
Na vrh