Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neosynthesist kaže:
obione kaže:Izvrsna zrada je i sa Carbon Copy Pro daju izvrsnu edukaciju IM-a seminari dnevni ,tjedni ,mjesečni...treba učiti i primjenjivati to znanje , nude i da prodaješ nihov proizvod BiB mislim da je provizija oko 200$ po komadu ,ali najveći šečer na kraju je http://wmitoday.com prodaju seminare o financijama seminari su od 8000$ do 20.000$ i provizija je oko 50 % zvuči nemoguće ,ali je istina .Ovo je posao samo za isključivo ozbiljne sa poduzetničkim mentalnim sklopom..do sada najbolji program na koji sam naišao ..sa jako velikim zaradama.Potreban je i mentor npr.Aniko Fekete, Lina Bjorna,Greg McManon,Gregg Davison itd.
sve ih se može naći na Googlu ili na Youtube. SAMO ZA OZBILJNE
Babayaro kaže:pozdrav!
i ja bi mentora :wub
evo o ćemu se radi:
želim pokrenuti vlastitu web stranicu, problem je što ne znam ništa o tome, znaći ne znam dizajnirat ne znam ništa! a baš mi se puno toga vrti u glavi i baš sam maštovit :wub
ima li negdje neki tutorijal na netu kako sve to dotjerati?
eh i još jedna stvar; naravno, volio bih da je sve besplatno
napravio sam blog ali nemrem se pomaknut tj. ne znam ništa napravit, komplicirano je sve to sa tim nekim kodovima i sl. a i ne bi želio blog nego baš web sajt,.. :king
Joza95 kaže:Babayaro kaže:pozdrav!
evo o ćemu se radi:
želim pokrenuti vlastitu web stranicu, problem je što ne znam ništa o tome, znaći ne znam dizajnirat ne znam ništa! a baš mi se puno toga vrti u glavi i baš sam maštovit :wub
napravio sam blog ali nemrem se pomaknut tj. ne znam ništa napravit, komplicirano je sve to sa tim nekim kodovima i sl. a i ne bi želio blog nego baš web sajt,.. :king
e jbg ako neznas nista preostajeti nekoga platiti za to ili nauciti sve to..
a nista nije besplatno prvo sto moras platiti su hosting i domena..
i imas tutorijala ne netu ko u prici samo nemoze se to sve nauciti preko noci..treba ti dosta dugo da bi to sve naucio..
po meni najbolje kupis domenu i host ako imas $$ i radis wordpress blog..
a ako nema preostaje ti samo blogger..![]()
Babayaro kaže:pozdrav!
evo o ćemu se radi:
blogex kaže:Babayaro kaže:pozdrav!
evo o ćemu se radi:
hehehe sjecam se takvih problema, takav sam i ja bio, pa i dan dns neznam napraviti stranicu, i povezati je sa skriptom jer to jednostavno ne volim, ne volim igrati se sa kodom i programirati, pa eto placam svaki site koji imam, a imam ih jedno 15-taksamo da ti kazem da se moze uspjeti samo malo truda i vremena i vidjet cesh
sretno :drinking
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke