Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m.novisad kaže:zanimljiva je tema
šta tačno podrazumevaš pod tim bez ulaganja?
bez ulaganja je yt ali treba kamera.
bez ulaganja je šerovanje afiliejt linkova preko društvenih mreža, koji to dozvoljavaju, naravno.
sasa1212 kaže:m.novisad kaže:zanimljiva je tema
šta tačno podrazumevaš pod tim bez ulaganja?
bez ulaganja je yt ali treba kamera.
bez ulaganja je šerovanje afiliejt linkova preko društvenih mreža, koji to dozvoljavaju, naravno.
kako to sa youtubom??? imam kameru na lap topu ...dal mogu sa njom da radim...i kako se tu zaradjuje??? naime probao sam da pravim klipove od slika nesto kao slideshow...ubacim recimo 5 slika i napravim slideshow za youtube i okacim to na youtube ...imam preglede ali ne znam kako to da monetizujem???
Ja ne zelim na youtube da zaradjujem od adsensa nego od broja pregleda ...zanima me dal je moguce zaradjivati od broja pregledam.novisad kaže:dobio si dve metode, za zaradu bez ulaganja, yt i aflate linkove koji mogu da se šeruju po društenim mržama.
povezivanje yt i adsensa bi trebalo da možeš sam skontati u opcijama na yt.
svakao da bi ti zarada lakše došla sa ulaganjem u više sajtova. i na njima sve opcije postaviš i reklame i afliate i svoje snimke. a staviš i linkove medjusobno ka svojim sajtovima, pa ako posetilac na jednom ne nadje ništa zanimljivo a ono bar može da na njemu nadje link nekog tvog drugog koji mu je zanimljiv.
a celu metodu od početka do stizanja novca na račun teško da će ti neko reći, to sklapanjem kockica celog mozaika otkrivaš sam.
ako ti je za utehu i meni je do prve zarade trebalo više od DVE GODINE.
samo sam trazio da mi objasnis ali ti to nisi hteoLoxo kaže:Imao sam kontakt sa Sasom na fb-u i trebao sam da mu pomognem oko adf.ly i slicnih affiliate sajtovima, on je bukvalno ocekivao ja sve da uradim i on da dobije novac, spamovao me je porukama toliko da sam morao da ga blokiram.
Pozdrav.
NewMedia kaže:Minimalna 100 maksimalna 500ja stvarno evo ne znam hahahaahahah nekima je trebalo više mjeseci pa i godina do dođu do zarade od 50$ 100$ i to uz dostaaaa truda ali njemu je 500 maksimalno ne bi on više..
Ne moraš čitati ne moraš se truditi skromn savjet ovo nije humanitarna ovdje ljudi razmjenjuju mišljenja kako bi poboljšali poslovanje i opustili se dobili motivaciej da vide da nisu sami što rade aliii nikako humanitarna, mi radimo![]()
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke