• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

trazim mentora za internet zaradu - bez ulaganja

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

sasa1212

Član
Tu od
8 Svi 2013
trazim mentora za internet zaradu ...naime potrebno mi je zaraditi 100 dolara mjesecno...molim sve koji mogu da mi pomognu da se jave ...samo zarada bez ulaganja jer novca nemam

Šta je bilo sa Adsense i Adfly, i za to si tražio da ti neko pomogne.

Vidim da trazis mentora vec vise od godinu dana, a da si tih godinu dana proveo uceci, mentor ti ni bi trebao, tako da baci se na ucenje, a koliko para toliko muzike tako da kreni od dizajna, social media(facebook, instagram) ili tekstopisac na engleskom jeziku, to su neki biznisi koje mozes krenuti bez startnog kapitala naravno nigde ne racunaj 100$ mesecno barem prvih par meseci dok ne provalis neku profitabilnu metodu :)

zanimljiva je tema :)
šta tačno podrazumevaš pod tim bez ulaganja?
bez ulaganja je yt ali treba kamera.
bez ulaganja je šerovanje afiliejt linkova preko društvenih mreža, koji to dozvoljavaju, naravno.

Evo ja ću ti dati 10% od svakog posla koji mi nabaciš. Nema ulaganja.
Nađeš zainteresovanog klijenta za sajt ili webshop, i za svaki sklopljeni posao dobijaš 10% od dogovorene cene. Svojevrsni agent prodaje. Da li ćeš zvati poslovne imenike preko telefona, obilaziti radnje ili pitati porodicu ili komšije, mene ne zanima. Od svakog gotovog posla dobijaš 10%.
Za sajt od 100€ dobijaš 10€
Za sajt od 300€ dobijaš 30€
Za webshop od 1000€ dobiješ 100€

Ako je neko zainteresovan, nek se javi preko poruka da mu pošaljem cenovnik s kojim će da barata.

m.novisad kaže:
bez ulaganja je šerovanje afiliejt linkova preko društvenih mreža, koji to dozvoljavaju, naravno.

kako to sa youtubom??? imam kameru na lap topu ...dal mogu sa njom da radim...i kako se tu zaradjuje??? naime probao sam da pravim klipove od slika nesto kao slideshow...ubacim recimo 5 slika i napravim slideshow za youtube i okacim to na youtube ...imam preglede ali ne znam kako to da monetizujem???

sasa1212 kaže:
m.novisad kaže:

kako to sa youtubom??? imam kameru na lap topu ...dal mogu sa njom da radim...i kako se tu zaradjuje??? naime probao sam da pravim klipove od slika nesto kao slideshow...ubacim recimo 5 slika i napravim slideshow za youtube i okacim to na youtube ...imam preglede ali ne znam kako to da monetizujem???

Jako neozbiljno pristupaš temi, imaš kameru možeš sa njom da radiš šta želiš zašto bi ti bilo ko pomogao kada ti ne možeš pomoći sam sebi toliko tema ti pitaš bez ulaganja... Odi u kafić plata 200e to ti je bez ulaganja tako isto i u ovom svijetu čitaj teme a ima ih starih po 5 godina imaš štiva ko u biblioteci..

Freelancer ti traži znanje naspram tehničke opreme i novca kojima radiš neke poslove. Problem nastaje kada nemaš znanja ni o tome što znaš ni šta želiš :)

1. Freelancer imaš li dovoljno znanja da se probiješ na Upwork ? Obični poslovi data entry sl. donose zaradu minimalnu traže dosta sati rada ali njih može svako raditi drugi zato je to tako... poslovi kao pravljenje web stranice, programiranje, marketing traže znanje dosta znanja kao i iskustvo ali za ovo ti treba novac ne da bi uradio posao, nego da bi znao morao si nekad uplatiti stranicu dizati stranice zezati se sa serverima pluginom plaćenim reklamama i sl.

2. Snimaj video klipove i 1000 pregledao oko 1$ 30% zarade ide mreži sa kojom si pod ugovorom ( CPM za Balkan mnogo manje).. Ovdje spadaju klipovi koje snimaš mobom ili tako te sličice slajdove

3. Snimaj kako igraš video igre treba ti jak kompjuter(traži novac), znanje marketinga, vještine govore, jesil zanimljiv, piskutav ili pak predosadan :/

Ja msm da ti tražiš da ti neko plaća i da te obuči za nešto lagano a da dobivaš 100$ tek tako... Radio sam oko 60h mjesečno za platu od 100$ dakle moguće je nisam ulagao novac ali svoje vrijeme itekako jesam to su bili moji neki počeci (i da početak mislim period od 1 godinu rada sa raznim ljudima) sada je to naravno drugačije a ti vidi je li se tebi isplati :)

Moguće je da brže učiš, moguće je da te sreća prati pa ti neće trebati toliko vremena da te nađe pravi poslodavac ali to su šanse i mogućnosti vezani za pojedince meni je trebalo toliko tebi možda više možda manje će trebati..
Ne vidim razlog zašto bi ti neko pomogao, osim ako mu ne daš procenat zarade ili radiš za njeg pa te samo uputi i sl. ali čim si napisao mentor meni to barem znači de mi pokaži pa ću ja sam dalje hmm nope ne ide..

Želim ti sreću i najbolji savjet u čitavom ovom tekstu je čitaj stare teme pronađi se u nekom od tema i počni raditi :)

Ovde je najbolja opcija- biti segrt. Tako su nase dede u stara vremena ucili posao kod majstora .
Jedino je autor nejasan kod oglasa, sta nudi za to mentorstvo, ako trazi da mu neko pokaze besplatno kako da zaradjuje zeljenu sumu, to deluje prilicno razmazeno,ali ako zeli da bude segrt to je sasvim ok dil . Mogao bi cak i kao segrt da zaradjuje zeljenu cifru, tako da bi jednim udarcem i dobio pare i ucio posao .

Ja mislim da autor teme ili ima 10 godina ili nas zajebava.

Decko uzmi citaj na forumu sta.ljudi pisu pa kreni da radis. Imas ceo kedan deo na forumu o YT zaradi. Iscitaj sve i ako ti nesto posle toga bude nejasno ti pitaj...

ja molim za pomoc a vi me ismevate ... naravno da bih sav novac davao mentoru ...za sebe bih uzeo samo tih 100 dolara jer mi toliko treba sve preko bih dao mentoru ...pa ako ima neko da me nauci neka se javi

dobio si dve metode, za zaradu bez ulaganja, yt i aflate linkove koji mogu da se šeruju po društenim mržama.
povezivanje yt i adsensa bi trebalo da možeš sam skontati u opcijama na yt.
svakao da bi ti zarada lakše došla sa ulaganjem u više sajtova. i na njima sve opcije postaviš i reklame i afliate i svoje snimke. a staviš i linkove medjusobno ka svojim sajtovima, pa ako posetilac na jednom ne nadje ništa zanimljivo a ono bar može da na njemu nadje link nekog tvog drugog koji mu je zanimljiv.
a celu metodu od početka do stizanja novca na račun teško da će ti neko reći, to sklapanjem kockica celog mozaika otkrivaš sam.
ako ti je za utehu i meni je do prve zarade trebalo više od DVE GODINE.

m.novisad kaže:
dobio si dve metode, za zaradu bez ulaganja, yt i aflate linkove koji mogu da se šeruju po društenim mržama.
povezivanje yt i adsensa bi trebalo da možeš sam skontati u opcijama na yt.
svakao da bi ti zarada lakše došla sa ulaganjem u više sajtova. i na njima sve opcije postaviš i reklame i afliate i svoje snimke. a staviš i linkove medjusobno ka svojim sajtovima, pa ako posetilac na jednom ne nadje ništa zanimljivo a ono bar može da na njemu nadje link nekog tvog drugog koji mu je zanimljiv.
a celu metodu od početka do stizanja novca na račun teško da će ti neko reći, to sklapanjem kockica celog mozaika otkrivaš sam.
ako ti je za utehu i meni je do prve zarade trebalo više od DVE GODINE.
Ja ne zelim na youtube da zaradjujem od adsensa nego od broja pregleda ...zanima me dal je moguce zaradjivati od broja pregleda

Imao sam kontakt sa Sasom na fb-u i trebao sam da mu pomognem oko adf.ly i slicnih affiliate sajtovima, on je bukvalno ocekivao ja sve da uradim i on da dobije novac, spamovao me je porukama toliko da sam morao da ga blokiram.
Pozdrav.

Loxo kaže:
Imao sam kontakt sa Sasom na fb-u i trebao sam da mu pomognem oko adf.ly i slicnih affiliate sajtovima, on je bukvalno ocekivao ja sve da uradim i on da dobije novac, spamovao me je porukama toliko da sam morao da ga blokiram.
Pozdrav.
samo sam trazio da mi objasnis ali ti to nisi hteo

Jeronimo034 kaže:
Ja da se pitam ja bi sve ovo pobrisao... Dete ne vadi...(ako me razumete :D )

molim dobre ljude da mi pomognu

Minimalna 100 maksimalna 500 :D ja stvarno evo ne znam hahahaahahah nekima je trebalo više mjeseci pa i godina do dođu do zarade od 50$ 100$ i to uz dostaaaa truda ali njemu je 500 maksimalno ne bi on više..

Ne moraš čitati ne moraš se truditi skromn savjet ovo nije humanitarna ovdje ljudi razmjenjuju mišljenja kako bi poboljšali poslovanje i opustili se dobili motivaciej da vide da nisu sami što rade aliii nikako humanitarna, mi radimo :)

NewMedia kaže:
Minimalna 100 maksimalna 500 :D ja stvarno evo ne znam hahahaahahah nekima je trebalo više mjeseci pa i godina do dođu do zarade od 50$ 100$ i to uz dostaaaa truda ali njemu je 500 maksimalno ne bi on više..

Ne moraš čitati ne moraš se truditi skromn savjet ovo nije humanitarna ovdje ljudi razmjenjuju mišljenja kako bi poboljšali poslovanje i opustili se dobili motivaciej da vide da nisu sami što rade aliii nikako humanitarna, mi radimo :)

pa i ja bih da radim ...trazim posao ...ko hoce neka se javi da pomogne

zanima me youtube ...recimo od cega zavise pregledi youtube klipova??? jel od tagova????
zanima me neko ko ima iskustva sa ovim ....da mi kaze kolika bi zarada bila kada bih svaki dan kacio po 100 novih video klipova na youtube??????

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Back
Na vrh