• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Top lista domaćih web direktorija (imenika)

Upravo sam pročešljao HR i Internacionalne direktorije i našao sam par njih koji izgledaju mrtvi, pa ako se kome da brisati:

Kod:
vasi-linkovi (PR3)
webaspekt (PR3)

hrvatskidirektorij com (PR 1)
wm.com.hr

traziweb (PR6)
odajlink (PR4)

Trazim.com je bosanski nije srbijanski vjerovatno.

Mislim da bi ga trebali ukloniti s obzirom da je to privatna lista sajtova.

Zanimljivo je kako nakon 10 godina više od pola tih web dirkretorija više ne postoji.

Mislim da nije privatna lista jer moja stranica je tu koju sam prijavila tamo neke 2008.

cipek1981 - slazem se sa tobom - steta da pola tih direktorija vise ne postoji :((((

cipek1981 kaže:
Zanimljivo je kako nakon 10 godina više od pola tih web dirkretorija više ne postoji.

10 godina je jako dugi period. Ja cesto vidjam liste sajtova koje nakon 1-2 god pola ih bude mrtvo. A i direktoriji su izgubili vrijednost koju su nekad imali.

Back
Na vrh