• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Top lista domaćih web direktorija (imenika)

Pa ljudi moji, kad bih ja svim ovim direktorijima dao backlink i sam bih postao direktorij (web direktorija). Neću tako!

Sve popunim ali sta ide pod stavkom "Reciprocal link URL"
aaaaq.png

Znaci, ako zelis link sa tog direktorija, onda moras prvo linkat sa svog sajta prema tom direktoriju (naravno, ako se radi o besplatnoj verziji).

Uzmes html kod, i postavis ga na svoju stranicu. Zatim link od te svoje stranice na kojoj se nalazi link prema direktoriju kopiras pod "reciprocal link url".

m4ster kaže:
Znaci, ako zelis link sa tog direktorija, onda moras prvo linkat sa svog sajta prema tom direktoriju (naravno, ako se radi o besplatnoj verziji).

Uzmes html kod, i postavis ga na svoju stranicu. Zatim link od te svoje stranice na kojoj se nalazi link prema direktoriju kopiras pod "reciprocal link url".

Sve je to ok samo sto i sam postanes web direktorij :crazy_grin

Pa ovo je glupo ja da hocu da menjam banere ja bi menja sa nekim jacimsajtom, forumom, a ne ovako.

htjedoh te na pvt pritat dal imas baner,a ne tu..
moja isprika..mozes odg na pvt :9

Pozdravljam ekipu,

što mislite da li bi bilo dobro napraviti program koji bi automatski prijavljivao stranice na ove web direktorije koje ste nabrojali.
Program tipa recimo: 'SliQ Submitter Lite' ili 'Article Submitter' ili tako nešto....

Ako neko ima ažurniju listu direktorija jel je prvi post iz 2008 god.

LP Darko,

Darko OS
Da, to bi bilo super, svaka automatizacija je dobrodošla. Ja ću updejtati listu nekad za jedno mj dana jer ću proći sve opet ispočetka i još je nadopunit.

O vidi vidi
Javio se jedan vrstan programer. Vec vidim da ce taj poslic biti odradjen na vrhunskom nivou.

Svaka cast na ideji.

:waving

Pozz svima.Pregledao sam vecinu ovih direktorijuma i nesto nema stranica iz Hrvatske pa ni vaseg foruma.O cemu se tu radi,da li se na Srpske recimo stranice uopce moze baciti link?Molim vas odgovor kako se ne bi trudio dalje u trazenju.Hvala

Hvala na ovoj listi direktorijuma. E sad, kad oni traze da stavis ti njihov link kod sebe na sajt, jel to mora da bude na naslovnoj (index strani) ili mogu da otvorim posebnu stranicu na koju mogu da trpam reciprocne linkove?

mnmpn kaže:
Hvala na ovoj listi direktorijuma. E sad, kad oni traze da stavis ti njihov link kod sebe na sajt, jel to mora da bude na naslovnoj (index strani) ili mogu da otvorim posebnu stranicu na koju mogu da trpam reciprocne linkove?
Napravi posebnu stranu,bilo bi glupo staviti toliko linkova direktorijuma na naslovnu.

Back
Na vrh