• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

"TagVillage" Mogućnost odlične zarade

zodra01

Član
Tu od
8 Sij 2011
Sajt treba da se lansira ovaj mjesec,ali primaju i sada registraciju, a o čemu se radi;
Tagvillage je sajt koji je povezan i komunicira sa svim društveni mrežama.
Zarada se dobiva od prodaje i kupovine tagova,referala,samim boravkom na sajtu. Pruža mnogo mogućnosti i kada zaživi postati će vrlo popularan. A ući se može samo preko referal linka.
Pošto je jako opširna tema za objašnjavanje najbolje pogledajte sami ili moj blog za više detalja.

zodra01 kaže:
Sajt treba da se lansira ovaj mjesec,ali primaju i sada registraciju, a o čemu se radi;
Tagvillage je sajt koji je povezan i komunicira sa svim društveni mrežama.
Zarada se dobiva od prodaje i kupovine tagova,referala,samim boravkom na sajtu. Pruža mnogo mogućnosti i kada zaživi postati će vrlo popularan. A ući se može samo preko referal linka. Ako želite moj je
Pošto je jako opširna tema za objašnjavanje najbolje pogledajte sami ili moj blog za više detalja.

Skloni refferal link iz post-a stavi ga u potpis ;)
Sumnjam da tu ima neke velike zarade. Bolje se uhvati pravog posla ;)

Sklonio link!
Dali će biti para neznam ali se nadam platforma je OK,mada bi moglo biti i to mnogo. Ma za par dana treba da se lansira nije dugo za čekati,vredi pokušati zamisli samo koja bi bila para na tagovima ako pogodiš prave pa dobivaš proviziju od oglašivača. :drinking

Refferal link i dalje stoji , a ti rece da si sklonio...

Batali TagVillage nema tu zarade...

Ma jesam ali sam prevido ovaj drugi,a sada mi nedozvoli prošlo 60minuta.
Ako bi mogao admin da pomogne,stvarno nije namjerno.
IZVINJAVAM SE

Ma nećeš od toga ništa odlično zaradit, jedini tko će možda zaradit nešto pristojno od ovoga je vlasnik sajta.

Ne razumem kako jednom ne shvate da nema hleba bez motike. Mora da se radi da bi se zaradilo a ne da se lenjcugari i da se ocekuje zarada

Moje ljenčarenje
jupyy.com
privatnismjestaj.ws
netbiznis.ws
videojupyy.com
best5.ws

I SVE SAM UKINUO JER NEMA TU TAKOĐE PARA
a krampo sam mnogo po danu na poslu po noći na komp.
ali toliko od mene
realno koncept uzajamnog povezivanja društvenih mreža je idući korak interneta. Samo što je TagVillage prvi.
social-networks.png

Pozdrav od GLUPOG i LJENOG bosanca

zodra01 kaže:
Moje ljenčarenje
jupyy.com
privatnismjestaj.ws
netbiznis.ws
videojupyy.com
best5.ws

a krampo sam mnogo po danu na poslu po noći na komp.
ali toliko od mene
realno koncept uzajamnog povezivanja društvenih mreža je idući korak interneta. Samo što je TagVillage prvi.
social-networks.png

Pozdrav od GLUPOG i LJENOG bosanca

Nema potrebe za komentarima kao što je ova tvoja zadnja rečenica. Nitko ti nije rekao da si glup, a to što je netko spomenuo ljenčarenje je plod činjenice da mi vidimo dosta ljudi kao što si ti, zapale se za neki program i misle da će zaradit neku lovu.

Pokušao si nešto već vidim, to je lijepo, vidio si da ne pije vode, pa - wellcome to the club :waving. Svi smo mi ovdje probali svašta i masu toga nije upalilo, ali opet neki od nas nakon mnogo pokušaja i pogreški su nešto i uspjeli iskemijat i neku paru dignut.

Nema ti lake pare ni u pravom životu ni u ovom virtualnom svijetu, za sve se treba pomučit, i ovi "gurui" koji sada naizgled lagano zarađuju milione preko neta imaju svoju povijest pokušaja, mučenja, pogreški i dugogodišnje borbe da se dođe do nečega.

Što se tiče predviđanja daljnjeg razvijanja Interneta to teško da itko može znat i pretpostavit, pogotovo ne mi obični smrtnici. Realno gledano, proces povezivanja društvenih mreža je već započeo, Tagvillage je samo pokušaj da se na samom procesu zaradi. Tko zna, možda i uspije nekima, no iskustva govore da svi takvi i slični pokušaji (peoplestring je jedno vrijeme izgleda obećavajuće, ali onda je sve ispuhalo) završe neslavno.

Mi ti savjetujemo da se okaneš toga i kreneš učit i radit na nečemu što ima čvršće temelje, no nitko tebe ne tjera da poslušaš naš savjet, svi mi imamo slobodu izbora tako da ti na kraju sam biraš što ćeš.

Pozz i sve najbolje u novoj godini :)

P.S. Kažeš Bosanac - koje mjesto? Ja sam rodom iz Sarajeva (Hrvat), ali rat potjerao sve do (trenutno ne baš) sunčanog Splita...

evo samo da vam dokažem da se na tagvillage može zaraditi!
screenshot-2.png

Počeo sam sa 5$ a sada sam stigao do 341.27 $ vrednosti tagova od kojih ću primati extra profit, za svaki moj tag koji budu koristili oglašivači dobivati ću 20% od cjene klika pa vidite dali se isplati. Vjerovatno ste do sad i malo više upoznati sa tagvillage, ali ako niste malo ga provjerite i iskoristite ovu priliku. Bez obzira hoćete li ići preko moga linka ili nekoga drugog slobodno mi se javite i objasnit ću vam sve detalje kako,šta i gdje. Da vas ne gnjavim ako ste zainteresirani recite pa ću vam sve detalje postaviti ovdje na forumu. A ti drug iz Sarajeva vjeruj mi imaš sreće što si otišao odavde, Bosna nije više što je nekad bila, svako ko je iole normalan bio otišo je odavde, pozzz iz BL.

zodra01 kaže:
Moje ljenčarenje
jupyy.com
privatnismjestaj.ws
netbiznis.ws
videojupyy.com
best5.ws

U ovome ovako i ne moze biti para. Cemu pokretat sajt koji nije ni za sta.
Drz se ti tag village-a.

zodra01 kaže:
evo samo da vam dokažem da se na tagvillage može zaraditi

Počeo sam sa 5$ a sada sam stigao do 341.27 $ vrednosti tagova od kojih ću primati extra profit, za svaki moj tag koji budu koristili oglašivači dobivati ću 20% od cjene klika pa vidite dali se isplati. Vjerovatno ste do sad i malo više upoznati sa tagvillage, ali ako niste malo ga provjerite i iskoristite ovu priliku. Bez obzira hoćete li ići preko moga linka ili nekoga drugog slobodno mi se javite i objasnit ću vam sve detalje kako,šta i gdje. Da vas ne gnjavim ako ste zainteresirani recite pa ću vam sve detalje postaviti ovdje na forumu. A ti drug iz Sarajeva vjeruj mi imaš sreće što si otišao odavde, Bosna nije više što je nekad bila, svako ko je iole normalan bio otišo je odavde, pozzz iz BL.

Dobro kazes, i ja iz bosne, pa pobjegao na vrijeme (citaj 90ih) :D
Sretno s isplatom, ali moram reci site mi izgleda malo scammerski, nije nesto profesionalno napravljen, pa da bih rekao da je napravljen da traje... Ne bi bilo prvi put da se site digne, obecavaju ludu zaradu, u pocetku je i daju, puno ljudi se zakaci, oni pocnu ubirati pare, lova pocne kasniti "jer je puno zahtjeva" i ciao đaci. Videno vec 1000 puta, ja se prvi put oprzio na lopovima.to prije 4 godine, sva sreca pa sam oko nule izasao. Sjecam se jedan tip je 70 000$ spalio tamo, ali ja vjerujem sve se vraca-sve se placa. Nema srece od ukradenog novca, pa se time ni ne zelim baviti.
Ok, malo sam off otisao, ali poanta svega - sretno i oprezno, ako zvuci predobro - 99% je scam.

zodra01 kaže:
evo samo da vam dokažem da se na tagvillage može zaraditi!
screenshot-2.png

A kolko dugo si zaradjivao tih 300$???

Vjerovali ili ne za manje od mjesec dana tj. u prvoj večeri trgovine sam nagurao preko 200. A zašto vjerujem u tagvillage iz 2 razloga svi sa kulesearch i kooday su prešli tu i ulažu ogromne pare i 2 još važniji vjerujem ljudima koji stoje iza njega, samo pogledajte u dnu sajta link about.

zodra01 kaže:
Vjerovali ili ne za manje od mjesec dana tj. u prvoj večeri trgovine sam nagurao preko 200. A zašto vjerujem u tagvillage iz 2 razloga svi sa kulesearch i kooday su prešli tu i ulažu ogromne pare i 2 još važniji vjerujem ljudima koji stoje iza njega, samo pogledajte u dnu sajta link about.

A nadam se da si u pravu, ja sam kazem extra oprezan uvijek. Nikad ne znas kada se site moze "podemoniti", javi kako budes napredovao...

Kratka revizija sajta, ako koga zanima:
- krenuli su sa isplatom
-facebook je dozvolio 100% integraciju
-trenutno ima 9920 aktivnih članova bez onih koji su se samo registrovali
-povećali su dnevni udio u podjeli profiti članovima
-povećali su udio u podjeli profita za humanitarne donacije u ovom momentu # Donations to date: $2525.00
# Available to donate: $5787.01
-tokom ovoga mjeseca doći će do značajnih novina, pošto sam od početka u tagvillage povezao sam se sa nekima od osnivača, uglavnom rečeno mi je da je ključno u ovom momentu samo biti aktivan svaki dan kako bi dobili posebne pogodnosti kasnije. evo dio iz pisma koji sam primio
There are a few things coming soon that will be the difference between night and day, but , the key is they need to be active RIGHT now in order to take advantage of what is next.
Sve u svemu ja neću ići sa isplatom nego ću nastaviti sa ulaganjima u tagove, šta uložio sam 5$ (tura pića), naučio sam strašno mnogo o keyword što mogu iskoristi u adsense, saznao sam za mnoge tagove koji imaju CPC preko 30-40$, a i nemogu vam opisati koji je to osjećaj kad nađeš neki tag za 0.1$ koji kotira visoko i onda ti ga netko otkupi pa se ti boriš za njega. Uglavnom mislim da nije prevara i da pruža ogroman potencijal zarade. Ali to je samo moje mišljenje. pozz

Back
Na vrh