zodra01 kaže:
Moje ljenčarenje
jupyy.com
privatnismjestaj.ws
netbiznis.ws
videojupyy.com
best5.ws
I SVE SAM UKINUO JER NEMA TU TAKOĐE PARA
a krampo sam mnogo po danu na poslu po noći na komp.
ali toliko od mene
realno koncept uzajamnog povezivanja društvenih mreža je idući korak interneta. Samo što je TagVillage prvi.
Pozdrav od GLUPOG i LJENOG bosanca
Nema potrebe za komentarima kao što je ova tvoja zadnja rečenica. Nitko ti nije rekao da si glup, a to što je netko spomenuo ljenčarenje je plod činjenice da mi vidimo dosta ljudi kao što si ti, zapale se za neki program i misle da će zaradit neku lovu.
Pokušao si nešto već vidim, to je lijepo, vidio si da ne pije vode, pa - wellcome to the club :waving. Svi smo mi ovdje probali svašta i masu toga nije upalilo, ali opet neki od nas nakon mnogo pokušaja i pogreški su nešto i uspjeli iskemijat i neku paru dignut.
Nema ti lake pare ni u pravom životu ni u ovom virtualnom svijetu, za sve se treba pomučit, i ovi "gurui" koji sada naizgled lagano zarađuju milione preko neta imaju svoju povijest pokušaja, mučenja, pogreški i dugogodišnje borbe da se dođe do nečega.
Što se tiče predviđanja daljnjeg razvijanja Interneta to teško da itko može znat i pretpostavit, pogotovo ne mi obični smrtnici. Realno gledano, proces povezivanja društvenih mreža je već započeo, Tagvillage je samo pokušaj da se na samom procesu zaradi. Tko zna, možda i uspije nekima, no iskustva govore da svi takvi i slični pokušaji (peoplestring je jedno vrijeme izgleda obećavajuće, ali onda je sve ispuhalo) završe neslavno.
Mi ti savjetujemo da se okaneš toga i kreneš učit i radit na nečemu što ima čvršće temelje, no nitko tebe ne tjera da poslušaš naš savjet, svi mi imamo slobodu izbora tako da ti na kraju sam biraš što ćeš.
Pozz i sve najbolje u novoj godini
P.S. Kažeš Bosanac - koje mjesto? Ja sam rodom iz Sarajeva (Hrvat), ali rat potjerao sve do (trenutno ne baš) sunčanog Splita...