Mozes primati uplate

Mora biti devizni, hmmm putem banke da primas uplate , jedino da uplatilac sebi prebaci pare na mb pa onda tebi na mb, svako ko ti bude zeleo placati putem moneybookers mora biti registrovan tamo
Da, racun mora biti devizni, provizija uplate na moneybookers , znaci upload novca na sopstveni racun je 1.90e putem kartice, bank transfer je besplatan sto se tice moneybookers i ako ti stizu uplate na moneybookers nema veze gde je tvoj racun otvoren.
Slanje novca sa jednog moneybookers racuna na drugi je 1% , primanje je besplatno.
Pare preuzimas tako sto ides na withdraw i sam izaberes koliko novca zelis isplatiti , troskovi su 1.80e kartica ili bank transfer , ostali troskovi zavise od tvoje banke. Da bi novci legli potrebno je od 3 do 7 dana barem iz mog iskustva uvek je bilo 3 dana
Svejedno koju valutu ostali koristili na moneybookers , jer mislim da se prilikom slanja to pretvara u eure ili dolare i onda ti dobijes u valuti koju imas.
Da li je isplativo... To je na tebi da odlucis ali moneybookers je sasvim odlican payment procesor.
Ako sam nesto pogresno napisao o moneybookers, slobodno me ispravite xD