Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lxGuru kaže:Čitav život su tražili datum rođenja kada šalješ novac na drugi nalog, kada primaš i podižeš na karticu/devizni nisu![]()
kostolomac kaže:Znaci moras uraditi transakciju na bankomatu, kako bi aktivirao karticu, pa poslije opet imati za verifikaciju.
Davor kaže:kostolomac kaže:Znaci moras uraditi transakciju na bankomatu, kako bi aktivirao karticu, pa poslije opet imati za verifikaciju.
Kartica je aktivrana cim je dobije, mora da ima samo na racunu dovoljno za verifikaciju...
Jedino mi pada na pamet da nije slucajno neki info pogresno uneo i meni se slicno desilo na AP al sam skonto pa izmenio..
https://internetzarada.org/-bih-elektronski-procesori-i-povlacenje-para-t-4624.html#pid38009
Odete na bankomat i podignete prvih 10 KM koji su ujedno i aktivacija kartice.
lxGuru kaže:Kod vas tamo u Srbiji ne znam kako je, al' je @kostolomac u pravu. U Bosni, da bi ti kartica postala aktivna, moraš da sa njom podigneš novac na ATM-u (bankomatu) ili nešto sa njom kupiti. Do tada, kartica ti nije dostupna za korišćenje na internetu (govorim o Visa Electron i Visa Classic debitnim karticama), dok Mastercard ti je aktivna odmah kada uradiš prvi depozit na nju i sve do datuma isteka.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke