sema
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Stu 2010
Osim šta financiram svoj skromni studentski život zadnje 3 godine kupija san sebi PC, laptop, mobitel, obnovija garderobu (košulje su mi fetiš), financiram svoje hobije kao šta su teretana, američki nogomet, mali nogomet, suplementacija. Kupija bi i curi poneki pošteni poklon za prigode šta prije nisan moga...
Planiram malo više trošiti na putovanja, prvo na redu mi je affiliate marketing konferencija u Londonu sada u 3. mjesec. Uz to ću se vjerojatno priselit na par mjeseci u Mostar malo da promjenim sredinu i izoliram se da se više mogu skoncentrirat na rad. A za dalje ću vidit.
Tako da san stvarno zadovoljan sa svime šta mi je bavljenje ovim poslon omogučilo.
Planiram malo više trošiti na putovanja, prvo na redu mi je affiliate marketing konferencija u Londonu sada u 3. mjesec. Uz to ću se vjerojatno priselit na par mjeseci u Mostar malo da promjenim sredinu i izoliram se da se više mogu skoncentrirat na rad. A za dalje ću vidit.
Tako da san stvarno zadovoljan sa svime šta mi je bavljenje ovim poslon omogučilo.