Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SpawneR kaže:Iako nemam toliko novca koliko bi voleo da imam meni ovaj ceo rad i ovo mučenje, ne spavanje itd itd toliko prija i daje mi motivaciju da je to nešto neverovatno! Evo jedna mala sličica drugari! :waving
Lakisa94 kaže:I to je to ali moram da dodam da sam 60% svoje zarade ulozio u buducnost, to jest u otvaranje novih sajtova, sto uopste nisu male pare, takodje bih dodao da i trenutno ulazem dosta para i evo konacno je pocelo da se vraca posle godinu dana, takodje dodao bih da sam preko 9 meseci bio bez zarade, tako da sam morao da se zaposlim u privatnoj firmi, i radim za mesecnu platu koju sam nekad mogao da zaradim za 5 dana, uopste mi nije bilo lako ali evo konacno sam uspeo da stanem na noge posle 9 meseci rada i ulaganja.
Tako da nikad ne odustajte kad tad isplatice se naravno ukoliko ulazete trud i napor.
zeraprinc kaže:Eh, nije mi palo na pamet da slikam. Ja platio drva za ogrev zimus.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke