Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
m1l4n kaže:
SpawneR kaže:Mene sada muci muka sa adsensom, iako jos nisam krenuo juce na 100 poseta sam imao 0.05e ... sta predlazete gde da ubacujem oglase? gde da se reklamiram? da li znate neki forum koji je vezan za internet marketing da je na engleskom i da mogu da se reklamiram...http://ditution.com/
BenjooJutub kaže:Imam jedno pitanje, uvijek me zanimalo.. Npr. da li se više zaradi kada ti 1000 ljudi posjeti web stranicu ili kada ti 1000 ljudi pregleda monetizovan klip na YT? Predpostavimo da pregledi dolaze sa naših prostora, u oba slučaja.
I u čemu je prednost i slabost, jednog i drugog načina?
Znači bolje je da se skoncentrišem na web stranicuvandanic kaže:BenjooJutub kaže:Imam jedno pitanje, uvijek me zanimalo.. Npr. da li se više zaradi kada ti 1000 ljudi posjeti web stranicu ili kada ti 1000 ljudi pregleda monetizovan klip na YT? Predpostavimo da pregledi dolaze sa naših prostora, u oba slučaja.
I u čemu je prednost i slabost, jednog i drugog načina?
Babe i žabe prijatelju.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke