Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pokusavao ovo ali ima malu prolaznost i samo na nekvalitetnijim direktorijima, napravio sam i listu od 30 direktorija gde se automatski objavljuju članci bez obzira na jezik ali posle 4 meseca nije ostalo ni 20 % linkova što zbog kasnijeg brisanja što zbog gašenja ovakvih direktorija koje je veoma često.dbomestar kaže:Na article direktorijima se uglavnom moze pisat samo na engleskom jeziku. Ono sto preporucam jest da napisete text na eng. jeziku a onda u resource box stavite link na vlastiti sajt. Nazalost anchor textovi s domacim rijecima nece bas uvijek proci tako da ili stavi URL od sajta ili zakomufliraj "keyword" tako da ispada ko da je to ime sajta. Naravno i bio/resource sekciju pises na engleskom osim linka.
rappin kaže:Jedno pitanje vezano za submit na article direktorijume. Recimo da se posvetim manualnom submitu na odabranih 20 direktorijuma a vec imam spinovane artikle. Da li je sigurno recimo za nove sajtove submitati na svih 20 istoga dana, jer sam negde iznad procitao da si napisao da je indexiranje na article direktorijumima slabije nego ranije pa se moze desiti da se tih 20 artikala indeksiraju u par dana... Ili ako je recimo 20 mnogo koliko je optimalno i nebi trebalo skoditi
Hvala
P.S. upredo bih radio i druge metode tako da submit na article direktorijume nebi bila jedina metoda prikupljanja
rappin kaže:Jos jedno pitanje, s obzirom da je prvi post sa kraja 2008 da li je rang programa ostao isti? TJ da li je i dalje najbolja preporuka za Article Post Robot, ili mozda noviji Article Marketing robot koga u zadnje vreme svi hvale? Ili mozda neki treci
Hvala
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke