• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reklamiranje YouTube Kanala

Ja svoj YT sa blizu 9000 subs razmišljam da prodam jer mi se čini da na našem području je to mukotrpan rad a mala zarada.

alencia kaže:
Ja svoj YT sa blizu 9000 subs razmišljam da prodam jer mi se čini da na našem području je to mukotrpan rad a mala zarada.
Kako slaba zarada?
Nesto ne radis dobro.
Treba da se obratis nekim ljudima koji su Youtube eksperti,a ima ih dosta na IZ forumu.

mico kaže:
alencia kaže:
Kako slaba zarada?
Nesto ne radis dobro.
Treba da se obratis nekim ljudima koji su Youtube eksperti,a ima ih dosta na IZ forumu.

Ko ima od Yt experata ili da se malo bolje razumije u YT ovdje na forumu da pogleda moj kanal ako nije problem pa da kaze svoje neko misljenje.

Pozdrav svima,
Game Switch je Youtube gaming portal gde mozete naci "prve utiske" raznih novijih video igara, Top 10 liste i jos puno toga. Poceli smo sa radom pre mesec dana i trenutno imamo 150 subscriber-a. Sve sugestije su pozeljne. :)
Link: https://youtube.com/c/GameSwitchCH

Pozdrav otvorio sam channel pa ako moze sub i lajk. Uzvracam
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
:lol:lol

Jedan Travel video iz Praga :)

Kanal o tehnici

Pozdrav za sve. Samo da javim da od mog poslednjeg posta, ne znam koliko ima. Nisam jos video ni dinara od yt i ifree mreze.
Mreza je u redu, nego me zahebava paypal sa creditnom karticom. Koliko tacno moram da imam na njoj para da bih je mogao da povezem sa paypalom?

ytjamesbond kaže:
Pozdrav za sve. Samo da javim da od mog poslednjeg posta, ne znam koliko ima. Nisam jos video ni dinara od yt i ifree mreze.
Mreza je u redu, nego me zahebava paypal sa creditnom karticom. Koliko tacno moram da imam na njoj para da bih je mogao da povezem sa paypalom?

Koliko kasni statistika i da li isplacuju dnevno kao sto i pisu!?

a hbt ovo nema nigde!
Pa imam na kartici vise od 5 eura! sta serru onda iz paypala! evo ima mozda tri nedelje kako se sa njima sudim... preko fb porukama i na njihovom sajtu, i nece da mi odobr karticu!!!!
ubicu ih!!!
tako da, mreza isplacuje... ali sta meni to vredi kada ne mogu do para doci putem paypala a putem banke skoro 50% se naplacuje postarine ili sta ti ja znam!
jel ima ovde neko da radi u paypalu?

Back
Na vrh