Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lucifer kaže:Moji drugovi imaju Rock bend pa bih zeleo da ih reklamiram malo preko IM-a
mozete li mi dati nekoliko saveta oko reklamacije,kako je najbolje itd?
i kad smo vec kod toga da li se moze zaraditi reklamirajuci neke bendove po netu?
hvala
hara91 kaže:Lucifer kaže:Moji drugovi imaju Rock bend pa bih zeleo da ih reklamiram malo preko IM-a
mozete li mi dati nekoliko saveta oko reklamacije,kako je najbolje itd?
i kad smo vec kod toga da li se moze zaraditi reklamirajuci neke bendove po netu?
hvala
imam prijatelja sto ima blog u vezi RNR i taj blog ima solidnu posjecenost preko 3.000 posjeta na dan,on na tom blogu reklamira nove bendove za malu cijenu ako te zanima pitacu ga pa cu ti reci sve u detalje
freemind kaže:Definitivno bih poceo preko youtube-a .Optimizacija za kljucne reci . Snimci koje postavljas trebalo bi da budu sa svirki . Ali za pocetak, ja bih isao na brzu varijantu, adwords. Napravis spisak kljucnih reci, isao bih bas u sirinu, recimo razmislis sta sve kucaju vlasnici lokala i diskokluba i onda sastavis reklamu.
Tipa "barske stolice"
I onda reklama ide:
" Vlasnik ste ili menadzer kluba?"
" Rok bend "Haustor" za klupske
svirke, rokenrol do jutra."
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke