• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reklamiranje muzickih bendova

Lucifer

Član
Tu od
16 Stu 2009
Moji drugovi imaju Rock bend pa bih zeleo da ih reklamiram malo preko IM-a

mozete li mi dati nekoliko saveta oko reklamacije,kako je najbolje itd?

i kad smo vec kod toga da li se moze zaraditi reklamirajuci neke bendove po netu?

hvala

Lucifer kaže:

i kad smo vec kod toga da li se moze zaraditi reklamirajuci neke bendove po netu?

hvala

imam prijatelja sto ima blog u vezi RNR i taj blog ima solidnu posjecenost preko 3.000 posjeta na dan,on na tom blogu reklamira nove bendove za malu cijenu ako te zanima pitacu ga pa cu ti reci sve u detalje

hara91 kaže:
Lucifer kaže:

hvala

imam prijatelja sto ima blog u vezi RNR i taj blog ima solidnu posjecenost preko 3.000 posjeta na dan,on na tom blogu reklamira nove bendove za malu cijenu ako te zanima pitacu ga pa cu ti reci sve u detalje

ae pitaj ga pa mi posalji na PM i posalji mi adresu sajta....

Hvala ti

Definitivno bih poceo preko youtube-a .Optimizacija za kljucne reci . Snimci koje postavljas trebalo bi da budu sa svirki . Ali za pocetak, ja bih isao na brzu varijantu, adwords. Napravis spisak kljucnih reci, isao bih bas u sirinu, recimo razmislis sta sve kucaju vlasnici lokala i diskokluba i onda sastavis reklamu.
Tipa "barske stolice"

I onda reklama ide:

" Vlasnik ste ili menadzer kluba?"
" Rok bend "Haustor" za klupske
svirke, rokenrol do jutra."

freemind kaže:
Definitivno bih poceo preko youtube-a .Optimizacija za kljucne reci . Snimci koje postavljas trebalo bi da budu sa svirki . Ali za pocetak, ja bih isao na brzu varijantu, adwords. Napravis spisak kljucnih reci, isao bih bas u sirinu, recimo razmislis sta sve kucaju vlasnici lokala i diskokluba i onda sastavis reklamu.
Tipa "barske stolice"

I onda reklama ide:

" Vlasnik ste ili menadzer kluba?"
" Rok bend "Haustor" za klupske
svirke, rokenrol do jutra."

ha ha .... zanimljivo :)

Back
Na vrh