Zyxzed
Član
- Tu od
- 21 Stu 2010
Pozdrav.
evo ovako, ovdje cu pisati uspjehe/padove mojeg projekta.
dakle napravio sam wodpress blog, nasao themu i sve, adwords napravio sa 4000keyworda,
napisao sadrzaj, ubacio videe- itd.
ovo je stranica:
www.guidetocataclysm.com
sada nekako gledam dovuci traffic na stranicu.
planiram to izvesti preko
-facebooka
-tweetera
-foruma(platiti nekom super poznatom liku na wow forumima da drzi moju stranicu u sigu? pa da ljud vide pa dobijem traffic?)
pošto nemam facebook acc ili nešto šta ima hrpu freindsova,
otišao sam na fever.com
i zatražio za 5$ da mi user stavi moj oglas na stranicu, na svojih 70k fanova.
to je bilo jučer.
danas imam i dalje 0 conversionsa, loše je ovo, samo 3 čovjeka su lajkala status.
uplatio sam i čovjeku na blackhatworld forumu 10$ za 10k traffica na moju stranicu.
kaže u petak kreće traffic, nadam se stvarno da ce od toga bit nešto!!!!
[/size][/color]
ovo ce mi biti pokazatelj u biti jesam li donbro napravio landing page itd i dali se korisnici hvataju..
i onad kasnije planiram kupiti neki facebook acc sa pravim ljudima (najbolje bi bilo nekim wow gamerima) pod friends (1k,2k,3k,5k friends?
i tamo lupati statuse stalno.
i kupiti neku fan stranicu na facebooku pa i tamo lupati statuse stalno reklamu za moju stranicu.
-- međutim!!!I DALJE 0 CONVERSIONSA.. ŠTA DA RADIM?! ŠTO SAM NAPRAVIO KRIVO?! kvragu!!
planiram još i uštediti si pare za neki article spinner, pa article poster, i onaj neki scrapebox prog - ni neznam cemu sluzi ali sam cuo da je genijalan za IM.
vijerojatno nekako dovlaci traffic na sajt ili nesto.
isto tako nemam pojma kako dobiti ove stvari na svom wordpress-u:
http://img9.imageshack.us/i/snipj.png/
imam self-hosted wordpress, neznam koji mi pluginovi kako i sta itd trebaju da ovo proradi? Hvala na pomoci.
lupajte prijedoge, sve pokude i pohvale su dobrodošle!!!
odlucio sam uspjeti u IM BEZ OBZIRA NA SVE!!!
SVAKI odgovor je dobrodošao..
HVALA SVIMA!! LP
evo ovako, ovdje cu pisati uspjehe/padove mojeg projekta.
dakle napravio sam wodpress blog, nasao themu i sve, adwords napravio sa 4000keyworda,
napisao sadrzaj, ubacio videe- itd.
ovo je stranica:
www.guidetocataclysm.com
sada nekako gledam dovuci traffic na stranicu.
planiram to izvesti preko
-facebooka
-tweetera
-foruma(platiti nekom super poznatom liku na wow forumima da drzi moju stranicu u sigu? pa da ljud vide pa dobijem traffic?)
pošto nemam facebook acc ili nešto šta ima hrpu freindsova,
otišao sam na fever.com
i zatražio za 5$ da mi user stavi moj oglas na stranicu, na svojih 70k fanova.
to je bilo jučer.
danas imam i dalje 0 conversionsa, loše je ovo, samo 3 čovjeka su lajkala status.
uplatio sam i čovjeku na blackhatworld forumu 10$ za 10k traffica na moju stranicu.
kaže u petak kreće traffic, nadam se stvarno da ce od toga bit nešto!!!!
[/size][/color]
ovo ce mi biti pokazatelj u biti jesam li donbro napravio landing page itd i dali se korisnici hvataju..
i onad kasnije planiram kupiti neki facebook acc sa pravim ljudima (najbolje bi bilo nekim wow gamerima) pod friends (1k,2k,3k,5k friends?
i tamo lupati statuse stalno.
i kupiti neku fan stranicu na facebooku pa i tamo lupati statuse stalno reklamu za moju stranicu.
-- međutim!!!I DALJE 0 CONVERSIONSA.. ŠTA DA RADIM?! ŠTO SAM NAPRAVIO KRIVO?! kvragu!!
planiram još i uštediti si pare za neki article spinner, pa article poster, i onaj neki scrapebox prog - ni neznam cemu sluzi ali sam cuo da je genijalan za IM.
vijerojatno nekako dovlaci traffic na sajt ili nesto.
isto tako nemam pojma kako dobiti ove stvari na svom wordpress-u:
http://img9.imageshack.us/i/snipj.png/
imam self-hosted wordpress, neznam koji mi pluginovi kako i sta itd trebaju da ovo proradi? Hvala na pomoci.
lupajte prijedoge, sve pokude i pohvale su dobrodošle!!!
odlucio sam uspjeti u IM BEZ OBZIRA NA SVE!!!
SVAKI odgovor je dobrodošao..
HVALA SVIMA!! LP