• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Put u uspješnu internet zaradu - usponi i padovi - moj dnevnik

Zyxzed

Član
Tu od
21 Stu 2010
Pozdrav.

evo ovako, ovdje cu pisati uspjehe/padove mojeg projekta.

dakle napravio sam wodpress blog, nasao themu i sve, adwords napravio sa 4000keyworda,
napisao sadrzaj, ubacio videe- itd.
ovo je stranica:
www.guidetocataclysm.com

sada nekako gledam dovuci traffic na stranicu.

planiram to izvesti preko
-facebooka
-tweetera
-foruma(platiti nekom super poznatom liku na wow forumima da drzi moju stranicu u sigu? pa da ljud vide pa dobijem traffic?)

pošto nemam facebook acc ili nešto šta ima hrpu freindsova,
otišao sam na fever.com
i zatražio za 5$ da mi user stavi moj oglas na stranicu, na svojih 70k fanova.
to je bilo jučer.
danas imam i dalje 0 conversionsa, loše je ovo, samo 3 čovjeka su lajkala status.

uplatio sam i čovjeku na blackhatworld forumu 10$ za 10k traffica na moju stranicu.
kaže u petak kreće traffic, nadam se stvarno da ce od toga bit nešto!!!!
[/size][/color]
ovo ce mi biti pokazatelj u biti jesam li donbro napravio landing page itd i dali se korisnici hvataju..

i onad kasnije planiram kupiti neki facebook acc sa pravim ljudima (najbolje bi bilo nekim wow gamerima) pod friends (1k,2k,3k,5k friends?
i tamo lupati statuse stalno.
i kupiti neku fan stranicu na facebooku pa i tamo lupati statuse stalno reklamu za moju stranicu.

-- međutim!!!I DALJE 0 CONVERSIONSA.. ŠTA DA RADIM?! ŠTO SAM NAPRAVIO KRIVO?! kvragu!!

planiram još i uštediti si pare za neki article spinner, pa article poster, i onaj neki scrapebox prog - ni neznam cemu sluzi ali sam cuo da je genijalan za IM.
vijerojatno nekako dovlaci traffic na sajt ili nesto.

isto tako nemam pojma kako dobiti ove stvari na svom wordpress-u:
http://img9.imageshack.us/i/snipj.png/
imam self-hosted wordpress, neznam koji mi pluginovi kako i sta itd trebaju da ovo proradi? Hvala na pomoci.

lupajte prijedoge, sve pokude i pohvale su dobrodošle!!!

odlucio sam uspjeti u IM BEZ OBZIRA NA SVE!!!
SVAKI odgovor je dobrodošao..

HVALA SVIMA!! LP

Stranica ti je stara 13 dana,imas 4 i po posta i ocekujes cuda,to ne ide.
Pod 2. to sto si spicko pare na BHW na junk traffic ti isto nece pomoci.
I pod 3. stancaj 3 meseca postove na toj stranici pa se onda javi i ako je Neo Kinasky negde tu u blizini objasnice ti on to na malo gospodskiji nacin.

da stranica je ili hakovana, ili ne valja :stars :stars :stars :stars ne mogu se snaci, kakve tu nesto ima veze sa cataclysmom, javi mi ako znas da ha*ujes golde, moze od toga lepo da se zivi :D

DavidVictor kaže:
Brate ja koliko vidim ovo ti hakovana stranica ili mi se cini? :stars

Nije hakovana samo je Mehdi SArray bio tamo :D

hakd.jpg

adsenseamater kaže:
DavidVictor kaže:
Brate ja koliko vidim ovo ti hakovana stranica ili mi se cini? :stars

Nije hakovana samo je Mehdi SArray bio tamo :D

hakd.jpg

Ju sto bih voleo da znam kako to rade, mamu im

Ko je Mehdi Sarray jebote da nije Al Kaida u pitanju,u tom slucaju bi mozda mogli i biti nesto od ovog tvog projekta :busted

Kad će ljudi shvatiti da je sadržaj poenta posećene stranice?? Da ljudi dolaze zbog sadržaja, da ljudi traže sadržaj. Ako nemaš šta da im ponudiš, ne možeš imati uspeha.

deimos25 kaže:
Warez teme nisu besplatne, imaju svoju cenu u obliku backdoor admina :p

Tehnicki ne postoje Wordpress warez teme jer wordpress teme nisu zasticene copyrightom.

A vjeruj ima jos mnogo nacina da se srusi Wordpress stranica pogotovu ako je ijednu verziju starija ili ako je host supalj.

Pogle ovog "skriptkidija" sto mu je hakno stranicu. Ona slika je linkana sa neke druge stranice koju je isto hakno i digo sliku u template folder. Sad kontaktirat onog covjeka ili jos bolje haknuti istu stranicu i zamjeniti sliku od hakera sa nekim gay slikama i onda zakrpiti isti sajt da klinac vise nema pristup.

Sirom neta na 100 stranica koje je hakno nece biti njegova uber cool slika nego njegov potpis i promocija gay zajednice :D. Zatim otici na forum gdje je taj haker aktivan i traziti pomoc od hakera da te rijese gay napasnika.

E to bi bilo dramaticno, kad ugleda...

Znaci morao bi ici na sve stranice na kojim je uradio deface ponovo izmjeniti putanju do slike.

Na koji nacin se sad ovoga rjest? Mogu li sto pomoci oni kod kojih je hostano, sto je sad sa ovom domenom, ne kuzim nista...
Zanima me cisto da znam na cemu sam ako bi se meni dogodilo nesto tipa to.

Tko je kriv za ovo (osim nog koji je to napravio), kako je doslo do ove "situacije", jeli moguce stranicu dobiti natrag, koja je procedura?

Stvarno me ove fore nimalo ne zanimaju ali kao sto sam rekao kako se obraniti od ovakve vrste stetocina?

pozzz svima :waving

ako nemas pristup cpanelu..najbolje bi bilo da kontaktiras hosta..da ti promeni sifru.od cpanela..i slicno..ona udjes..obrises sve..vratis backup..prmenis sve sifre..i nadas se da opet nece na tebe naleteti.imas verovatno neku rupu u sistemu..ili slicno..

Desava se to, nista strasno. Samo treba kontaktirati support da ti vrate najskoriji backup. Onda promenis sifru u Cpanelu i updejtujes sve i WP i pluginove, i eventualno instaliras neki plugin kojim menjas putanju za logovanje tako da umesto .../wp-admin bude .../ja-sam-ovde-gazda, i koji kroje verziju WPa koju trenutno koristis i sl.

Hellas kaže:
deimos25 kaže:
Warez teme nisu besplatne, imaju svoju cenu u obliku backdoor admina :p

Tehnicki ne postoje Wordpress warez teme jer wordpress teme nisu zasticene copyrightom.

A vjeruj ima jos mnogo nacina da se srusi Wordpress stranica pogotovu ako je ijednu verziju starija ili ako je host supalj.

Tehnicki deo teme (php kod) mora biti pod GPL licencom, dok graficki deo (CSS i slike) ne mora i moze biti zasticen copyrightom.

Verujem ja da ima mnogo nacina za rusenje sajtova, nego smatram da je veoma bitno paziti odakle se skidaju teme pa bile one warez ili ne, evo zasto.
Temu za sajt si preuzeo sa nedovoljno pouzdanog izvora samo iz razloga da uzmes njene funkcionalnosti, dizajn si sredio kako ti odgovara. Imas pouzdan host, i uvek radis redovan update bas iz razloga sigurnosti, redovno menjas pasvorde i uzasno su teski za bruteforce. Tako da si uveren da si se sa tvoje strane obezbedio maksimalno, ali ne lezi vraze u temu je ugradjen backdoor admin koji kreira administratora prostim pozivom na
Kod:
www.imesajta.com?napraviadmin=MehdiSarray
i eto hakovane stranice.

PS. ne mislim da je to ovde slucaj, nego rekoh cisto da upozorim ako neko preurecuje teme sa nepouzdanih izvora.

Evo popravio sam stranicu, temu su mi hacknuli.
Promjenio sam username i pass, trebao bih i ove pluginove za promjeniti admin url, to cu kada stignem doma, sada trcim u grad.

mozete sada vi koji ste bili uskraćeni vidjeti ovu sramotu od moje stranice pogledati opet
1. post https://internetzarada.org/put-uspj...sponi-padovi-moj-dnevnik-t-4103.html#pid32699
i napisati mi komentare sta bolje napraviti di sam pogrijesio itd .. nema konverzionsa :(

hvala puno!

Sadrzaj i backlinkovi...

Prije 2 i po' mjeseca digao wp... Imam nesto manje od 30 postova... Google ne salje puno cca 50-70 visitora dnevno ALI svako malo neki bounce pa ih dode po 200... + Tu i tamo izvucem jos nesto sa stumble-a i reddita... Kako vrijeme odmice sve vise sadrzaja ima i kako google indexira tako sve vise ljudi dolazi... Polako ali sigurno. Nadam se da ce kroz mjesec-dva biti barem 100 uniquea dnevno sa googlea samo bez ostalih izvora traffica.

Znaci, sadrzaj, onsite i offsite SEO i daj si malo vremena... minimum 2 mjeseca da bi bilo nekih rezultata.

Back
Na vrh