• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodaja domena na godaddy

prugas

Novi član
Tu od
29 Lis 2013
Pozdrav društvo.

Imam jedno pitanje vezano za prodaju domena na godaddy aukciji.
Skoro sam napravio profil na godaddy-ju i kupio prvi domen (platio preko intesa kartice za internet plaćanje i prijavio se na aukcije)

E sad, ja sam kao neko ko je nov u svemu ovome u svojoj "pametnoj" glavi kapirao kako će mi lepo kad eventualno prodam neki domen, pare leći na payoneer karticu koju takođe imam. Kad ne leži vraže... :smack

Traže mi da popunim podatke za payment method, gde traže ime banke, adresu, SWIFT, IBAN i ostalo

Pretpostavljam da je nekom ovo rutina pa molim za malu pomoć :) Da li ovde da stavljam podatke od recimo domaće banke, konkretno inteze, pošto tu imam i devizni račun po viđenju i račun za plaćanje preko neta ili mi je potrebno nešto drugo?

Verovatno je glupo pitanje ali nisam uspeo da nadjem na netu neko objašnjenje...:(

Hvala unapred

Prilozi

• Payment method.JPG
    Payment method.JPG
    27.8 KB · Pregleda: 878
Bilo koju srpsku banku mozes koristit, dokle god imas IBAN i SWIFT podatke. Mora biti iz Srbije jer ti je to oznaceno kao Country i ne mozes promijenit.

Imaj na umu da je minimum za Wire transfer 1000$, kao sto pise gore na screenshotu. Ovo je tesko skupiti osim ako nemas neke zbilja vrijedne domene ili trgujes puno. Ne znam ako ima cekovna opcija za Srbiju (provjeri) jer minimum za check je mi se cini 100$ pa ce ti mozda biti bolja opcija.

WebVodič kaže:
Bilo koju srpsku banku mozes koristit, dokle god imas IBAN i SWIFT podatke. Mora biti iz Srbije jer ti je to oznaceno kao Country i ne mozes promijenit.

Imaj na umu da je minimum za Wire transfer 1000$, kao sto pise gore na screenshotu. Ovo je tesko skupiti osim ako nemas neke zbilja vrijedne domene ili trgujes puno. Ne znam ako ima cekovna opcija za Srbiju (provjeri) jer minimum za check je mi se cini 100$ pa ce ti mozda biti bolja opcija.

Hvala na odgovoru ;) Skapirao sam da je 1000$ minimum pa ću da vidim da li može i ček. Mada, optimista sam za jedan domen pa možda ne bude trebao ček :D

Kad već pominjete ovde, koliko bi vi tražili za domen "djokovicnovak.com" ?

Ja ne bih za taj domen trazio nista, niti on ima bilo kakvu vrednost.

Na koji nacin mogu dobiti pare od prodane domene? Da li postoji nacin da se pare prebace sa payee accounta na paypal? Postavio sam domenu na Godaddy premium listing i dobio sam obavestenje nakon par dana da je domena prodana, kreirao sam payee nalog ali mi nije jasno na koji nacin cu dobiti pare.

unapred hvala

Back
Na vrh