prugas
Novi član
- Tu od
- 29 Lis 2013
Pozdrav društvo.
Imam jedno pitanje vezano za prodaju domena na godaddy aukciji.
Skoro sam napravio profil na godaddy-ju i kupio prvi domen (platio preko intesa kartice za internet plaćanje i prijavio se na aukcije)
E sad, ja sam kao neko ko je nov u svemu ovome u svojoj "pametnoj" glavi kapirao kako će mi lepo kad eventualno prodam neki domen, pare leći na payoneer karticu koju takođe imam. Kad ne leži vraže... :smack
Traže mi da popunim podatke za payment method, gde traže ime banke, adresu, SWIFT, IBAN i ostalo
Pretpostavljam da je nekom ovo rutina pa molim za malu pomoć
Da li ovde da stavljam podatke od recimo domaće banke, konkretno inteze, pošto tu imam i devizni račun po viđenju i račun za plaćanje preko neta ili mi je potrebno nešto drugo?
Verovatno je glupo pitanje ali nisam uspeo da nadjem na netu neko objašnjenje...
Hvala unapred
Imam jedno pitanje vezano za prodaju domena na godaddy aukciji.
Skoro sam napravio profil na godaddy-ju i kupio prvi domen (platio preko intesa kartice za internet plaćanje i prijavio se na aukcije)
E sad, ja sam kao neko ko je nov u svemu ovome u svojoj "pametnoj" glavi kapirao kako će mi lepo kad eventualno prodam neki domen, pare leći na payoneer karticu koju takođe imam. Kad ne leži vraže... :smack
Traže mi da popunim podatke za payment method, gde traže ime banke, adresu, SWIFT, IBAN i ostalo
Pretpostavljam da je nekom ovo rutina pa molim za malu pomoć
Verovatno je glupo pitanje ali nisam uspeo da nadjem na netu neko objašnjenje...
Hvala unapred