Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
goran89 kaže:Jel povlacio neko skoro pare sa paypala ?
koliko je trebalo vremena da legnu ?
ja sam isplatio pre 3 dana, prvi put, tako da ne znam kako ide
da li salju neki mail ili slicno ?
sad sam usao i na paypal, sve ok, Withdraw To Credit Card Completed
goran89 kaže:kod mene se jos nista ne pojavljuje na racunu, zatrazio sam isplatu na karticu 03.06.2015
banka intesa je u pitanju, srbija
kako je kod vas ostalih iz srbije ? da li se pare pojave na racunu ili morate ici do banke prvo ?
zekans84 kaže:Zatraziti je jedno... Kad na tvom Paypal nalogu to zatrazeno bude "Completed", a moze proci par dana do tad, od tad racunas 4 RADNA dana. Recimo da ti je "Completed" na nalogu bilo odma 3. juna, u sredu, racunaj cetvrtak, petak, ponedeljak, znacu u utorak posle 18h.
goran89 kaže:zekans84 kaže:Zatraziti je jedno... Kad na tvom Paypal nalogu to zatrazeno bude "Completed", a moze proci par dana do tad, od tad racunas 4 RADNA dana. Recimo da ti je "Completed" na nalogu bilo odma 3. juna, u sredu, racunaj cetvrtak, petak, ponedeljak, znacu u utorak posle 18h.
Odmah je pisalo "completed"...znaci onda sutra verovatno![]()
Hvala druze
amrlele kaže:Čim piše completed možeš otići do banke i dići pare 99%. Tako je bar kod mene bilo u ovih par puta.. naime kad god povučem novac sa PayPal-a na banku, u roku od 30. sekundi piše 'completed' i novac je isti tren dostupan u banci.![]()
goran89 kaže:amrlele kaže:Čim piše completed možeš otići do banke i dići pare 99%. Tako je bar kod mene bilo u ovih par puta.. naime kad god povučem novac sa PayPal-a na banku, u roku od 30. sekundi piše 'completed' i novac je isti tren dostupan u banci.![]()
hm, iz Srbije si ? znam da je tako u Bosni
koja banca je u pitanju, ako si iz Srbije
stella kaže:Ne znam za druge banke.. kako ide
stella kaže:Imam internet karticu komercijalne banke, prijavila na paypal sve ok, legle pare na nju... Kad sam otišla da pitam za stanje službenica mi rekla baš koliko mi i leglo sa paypal u dinarima. Pokušala da dignem, ali službenica mi kaže da mogu da povučem pare samo kad gasim karticu ili ako je greškom uplaćeno. Pozvala korisnički servis tip isto kaže. Slučajno odem na skrill, imam tamo Account, probam upload many sa te kartice, prijava, verifikacija je lova što vam skine to upišete dobijete u sms i verifikujete karticu. Upload i pare mi prebace. E, dalje imam racun u telenor banci ostavim podatke za nju swift itd i prebacim na taj racun. Za dan mi stiglo, tip mi poslao pdf da okružim tamo svrhu primanja elektroski popis, datum to uradila za pet minuta i lova legla odmah, i onda bankomat i dize se u evrima. Skrill skida oko 340 dinara na transakciju, paypal 4e, ja imala 51e na kraju dobila 45e. Što je i dobro jer preko wire skidaju baš više i treba da se nagura zarada. Ovako, sam već do sada skinula oko 200e i sve podigla na bankomatu, bez smorenih službenica koje nemaju pojma o paypal.
stella kaže:Ne znam za druge banke.. kako ide
Kako si podigla EUR na bankomatu?
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke