• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje InternetZarada Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku (Tržnica), direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

povlacenje sa PayPal-a Srbija

Postoji li mogucnost da se poveže Paypal sa Skrill ili Payonner karticom?

Evo danas sam bio u rajfajzen,za nas koji imamo od ranije viza virtuon kartice i koja je istekla ako bi je ponovo pravili placamo 20 dinara mesecno,za nove korisnike je 50 dinara mesecno plus 20e depozit.

Meni je sa PayPal na Raifaissen (na Virtuon) leglo posle 2 dana. Otišao u banku, dao onu belu karticu i LK i podigao. Milina. Pre toga iz USA preko Western Union, pa i preko IBAN em se duže čekalo em deru. Poslednji put na 200$ uzeše mi oko 45$.
Ovo bre milina.

Zanimljivo da odmah imamo opciju da placamo sa naseg stanja na paypalu bez da moramo da prvo povucemo na karticu pa tek onda sa kartice da se povlace pare. :)

Vala koliko smo čekali i red je da imamo bilans, i hvala je bogu da ga imamo. :D

Ja imam Visa internet karticu banke Inteze i Visa Electron karticu banke Inteze vezane na odvojene devizne racune. Da li mogu obe kartice da vezem na Paypal pa da sa Visa internet karticom uplacujem na Paypal, a da sa Visa Electron povlacim novac sa Paypal-a?

Hitsugaya kaže:
Gilez96 kaže:
Koliko im treba da posalju i da novac legne na devizni ???
koliko se secam 5-7 RADNIH dana.

Moj slucaj je sledeci: povukao sam novac 22.4, uplatili su 24.4, na devizni banke intese je legao 30.4. Sve se dogadjalo otprilike u isto vreme, ispostovani svi rokovi

creature3221 kaže:
Ja imam Visa internet karticu banke Inteze i Visa Electron karticu banke Inteze vezane na odvojene devizne racune. Da li mogu obe kartice da vezem na Paypal pa da sa Visa internet karticom uplacujem na Paypal, a da sa Visa Electron povlacim novac sa Paypal-a?

Mozes da povezes koliko god kartica hoces, postavis primarnu karticu kojom hoces da placas, a prilikom isplate biras na koju karticu hoces da ti uplate

FilmoviOnline kaže:
Hitsugaya kaže:

Moj slucaj je sledeci: povukao sam novac 22.4, uplatili su 24.4, na devizni banke intese je legao 30.4. Sve se dogadjalo otprilike u isto vreme, ispostovani svi rokovi

Nije mi jasno samo kako si tamo ubacio tvoj devizni racun,ja kad idem da dodam Bank Transfer samo mi stoji US i to je podrazumevano i ne mogu nikako da promenim,kako si to uradio ? :king

Gilez96 kaže:
Nije mi jasno samo kako si tamo ubacio tvoj devizni racun,ja kad idem da dodam Bank Transfer samo mi stoji US i to je podrazumevano i ne mogu nikako da promenim,kako si to uradio ? :king

FilmoviOnline kaže:
Mozes da povezes koliko god kartica hoces, postavis primarnu karticu kojom hoces da placas, a prilikom isplate biras na koju karticu hoces da ti uplate

Povežeš Visa karticu sa PayPalom, povučeš novac na tu karticu, i legne ti novac na račun u banci sa kojim je Visa kartica povezana. Svaka kartica mora da bude povezana sa nekim računom.

Molim te više nemoj da postavljaš ovo isto pitanje po ko zna koji put.

Ne može se direktno povezati bank account iz Srbije sa PayPalom. Novac možeš povući na Visa karticu domaćih banaka.

Gilez96 kaže:
FilmoviOnline kaže:
Hitsugaya kaže:

Ne ubacuje se devizni racun nego se upisuju podaci sa visa kartice koju treba da napravis ako nemas.Ja imam visa virtuon karticu sa kojom sam verifikovao i meni su troskovi 4e kod povlacenja novca.
Ne treba da kliknes na prvu opciju tj. na opciju Withdraw funds to your bank account nego trebas da kliknes na drugu opciju Withdraw funds to your card i tu upises podatke od visa kartice.

Ili postavis kursor na profil pa na Add/Edit Credit Card i tu dodas visa karticu.

sunbeach kaže:
Gilez96 kaže:

Ne ubacuje se devizni racun nego se upisuju podaci sa visa kartice koju treba da napravis ako nemas.Ja imam visa virtuon karticu sa kojom sam verifikovao i meni su troskovi 4e kod povlacenja novca.
Ne treba da kliknes na prvu opciju tj. na opciju Withdraw funds to your bank account nego trebas da kliknes na drugu opciju Withdraw funds to your card i tu upises podatke od visa kartice.

Ili postavis kursor na profil pa na Add/Edit Credit Card i tu dodas visa karticu.

Hvala. Nego kako se verifikuje nalog kad napravis visa karticu ?

sunbeach kaže:

Ja se izvinjavam, to sam ga verovatno ja zbunio i napravio pometnju. Napisao sam u mom postu:
Add/Edit Bank Account
a hteo sam ustvari da napisem:
Add/Edit Credit Card
Izvinjavam se svima!

@Gilez96 Sve što si pitao si mogao za 10 minuta da saznaš na paypal stranici. Sve je tu. Opomena.

Ja se takodje izvinjavam ako je neko odgovorio, ne mogu da nadjem odgovor, nova sam ovde, ali da li se moze povezati visa internet kartica banke Intese sa Paypalom? Rekli su mi u banci da se ne moze primati novac na nju, ali da li mogu primati novac na Paypal nalog i odmah platiti nesto?

andjela kaže:
Ja se takodje izvinjavam ako je neko odgovorio, ne mogu da nadjem odgovor, nova sam ovde, ali da li se moze povezati visa internet kartica banke Intese sa Paypalom? Rekli su mi u banci da se ne moze primati novac na nju, ali da li mogu primati novac na Paypal nalog i odmah platiti nesto?

I meni su rekli u rajfajzen banci,da se ne mogu primati pare sa paypala,ali sam im objasnio da mogu jer je paypal odobrio tu opciju za Srbiju.

sunbeach kaže:
andjela kaže:

I meni su rekli u rajfajzen banci,da se ne mogu primati pare sa paypala,ali sam im objasnio da mogu jer je paypal odobrio tu opciju za Srbiju.

Koliko su obavešteni, strašno...

Kada sam povezivao paypal ranije, takođe banka Intesa, oni pošalju neki kod koji se nalazi u opisu prilikom transakcije, ali taj kod moraju da ti daju ovi u banci. Rekli su mi ukucaj PIN kod kartice, 10 minuta sam se ubedjivao sa njima da taj kod moraju oni da mi proslede, tako da je ta žena zvala nekog "kolegu" kada je videla da sam uporan i posle sam dobio izvinjenje, a moj pogled je bio, wtf ko ovde sve radi.

Meni je taj kod stigao preko sms-a kada su mi skinuli sa paypala 2.5$ ili evra ne secam se,ali se posle taj iznos vrati na racun,tako da se mora imati na racunu sa kojim je povezana visa kartica nekoliko evra da bi se mogao verifikovati paypal.

Ovde je sve lepo objasnjeno

PayPal Srbija Registracija Naloga:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

i to koristeci Intesinu karticu. Ne treba nikakvo ubedjivanje sa sluzbenicom.

Back
Na vrh