Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hitsugaya kaže:
creature3221 kaže:Ja imam Visa internet karticu banke Inteze i Visa Electron karticu banke Inteze vezane na odvojene devizne racune. Da li mogu obe kartice da vezem na Paypal pa da sa Visa internet karticom uplacujem na Paypal, a da sa Visa Electron povlacim novac sa Paypal-a?
FilmoviOnline kaže:Hitsugaya kaže:koliko se secam 5-7 RADNIH dana.
Moj slucaj je sledeci: povukao sam novac 22.4, uplatili su 24.4, na devizni banke intese je legao 30.4. Sve se dogadjalo otprilike u isto vreme, ispostovani svi rokovi
Nije mi jasno samo kako si tamo ubacio tvoj devizni racun,ja kad idem da dodam Bank Transfer samo mi stoji US i to je podrazumevano i ne mogu nikako da promenim,kako si to uradio ? :king
Gilez96 kaže:Nije mi jasno samo kako si tamo ubacio tvoj devizni racun,ja kad idem da dodam Bank Transfer samo mi stoji US i to je podrazumevano i ne mogu nikako da promenim,kako si to uradio ? :king
FilmoviOnline kaže:Mozes da povezes koliko god kartica hoces, postavis primarnu karticu kojom hoces da placas, a prilikom isplate biras na koju karticu hoces da ti uplate
Gilez96 kaže:FilmoviOnline kaže:Hitsugaya kaže:koliko se secam 5-7 RADNIH dana.
Moj slucaj je sledeci: povukao sam novac 22.4, uplatili su 24.4, na devizni banke intese je legao 30.4. Sve se dogadjalo otprilike u isto vreme, ispostovani svi rokovi
Nije mi jasno samo kako si tamo ubacio tvoj devizni racun,ja kad idem da dodam Bank Transfer samo mi stoji US i to je podrazumevano i ne mogu nikako da promenim,kako si to uradio ? :king
Ne ubacuje se devizni racun nego se upisuju podaci sa visa kartice koju treba da napravis ako nemas.Ja imam visa virtuon karticu sa kojom sam verifikovao i meni su troskovi 4e kod povlacenja novca.
Ne treba da kliknes na prvu opciju tj. na opciju Withdraw funds to your bank account nego trebas da kliknes na drugu opciju Withdraw funds to your card i tu upises podatke od visa kartice.
Ili postavis kursor na profil pa na Add/Edit Credit Card i tu dodas visa karticu.
![]()
sunbeach kaže:Gilez96 kaže:Moj slucaj je sledeci: povukao sam novac 22.4, uplatili su 24.4, na devizni banke intese je legao 30.4. Sve se dogadjalo otprilike u isto vreme, ispostovani svi rokovi
Ne ubacuje se devizni racun nego se upisuju podaci sa visa kartice koju treba da napravis ako nemas.Ja imam visa virtuon karticu sa kojom sam verifikovao i meni su troskovi 4e kod povlacenja novca.
Ne treba da kliknes na prvu opciju tj. na opciju Withdraw funds to your bank account nego trebas da kliknes na drugu opciju Withdraw funds to your card i tu upises podatke od visa kartice.
Ili postavis kursor na profil pa na Add/Edit Credit Card i tu dodas visa karticu.
sunbeach kaže:Ne ubacuje se devizni racun nego se upisuju podaci sa visa kartice koju treba da napravis ako nemas.Ja imam visa virtuon karticu sa kojom sam verifikovao i meni su troskovi 4e kod povlacenja novca.
![]()
andjela kaže:Ja se takodje izvinjavam ako je neko odgovorio, ne mogu da nadjem odgovor, nova sam ovde, ali da li se moze povezati visa internet kartica banke Intese sa Paypalom? Rekli su mi u banci da se ne moze primati novac na nju, ali da li mogu primati novac na Paypal nalog i odmah platiti nesto?
sunbeach kaže:andjela kaže:Ja se takodje izvinjavam ako je neko odgovorio, ne mogu da nadjem odgovor, nova sam ovde, ali da li se moze povezati visa internet kartica banke Intese sa Paypalom? Rekli su mi u banci da se ne moze primati novac na nju, ali da li mogu primati novac na Paypal nalog i odmah platiti nesto?
I meni su rekli u rajfajzen banci,da se ne mogu primati pare sa paypala,ali sam im objasnio da mogu jer je paypal odobrio tu opciju za Srbiju.
Koristimo bitne kolačiće kako bi ova stranica radila, a neobavezne kolačiće kako bismo poboljšali vaše iskustvo.
Pogledajte dodatne informacije i konfigurirajte svoje postavke